Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
7.6.2020

Työpaikan lähiosoite
Porvoo/ Loviisa alue 06100, Porvoo

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Kesätyöntekijöitä Porvooseen ja Loviisaan siivoustehtäviin

Työtehtävän kuvaus Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin Porvooseen ja Loviisaan.

Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Työajat määräytyvät kohteen mukaan, toivomme, että kerrot hakemuksessasi sinulle sopivista työajoista ja tekisitkö mieluummin koko- vai osa-aikaista työtä kesällä. Kokoaikaiset työntekijät työskentelevät 37,5 tuntia viikossa. Etsimme kesätyöntekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin, joista suurin osa sijoittuu kesä-elokuulle.

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että puhelinhaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.

Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Hae pian alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=32173&jc=1

Jaa ilmoitus