Opiskelijatöihin.fi

LIFA Air

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Heti sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
6.7.2020

Työpaikan lähiosoite
Pk-seutu 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mia Paatsalo / aTalent Recruiting p. 050 4680 610

Prosessityöntekijöitä

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen kesäkuu-elokuu 2020
Haettu tausta: 1.-4. vuosikurssi, joustava
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Haku-DL: Mahdollisimman pian

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Tuotanto Suomessa käynnistyy nyt, minkä vuoksi Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla täysipäiväisiä prosessityöntekijöitä Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle! Kyseessä on kolmivuorossa tehtävä kesätyö, joka alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu elokuun loppuun. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Etsimme tehtävään useita huolellisia, tarkkoja ja teknisesti taitavia prosessityöntekijöitä. Tehtävässä pääset laittamaan näppärät kätesi saveen: haet prosessissa tarvittavaa materiaalia varastosta, asennat materiaalirullia koneisiin, pakkaat valmiit tuotteet kartonkeihin, siirrät pakkauslinjalle sekä huolehdit yleisestä siisteydestä tehtaassa. Pääset näkemään läheltä, miten tuotantolinjat käynnistyvät upouudessa tehtaassa sekä antamaan oman työpanoksesi tuotantoprosessin käynnissä pitämiseen, jotta hengityssuojaimet eivät Suomesta pääse loppumaan pahimmankaan kriisin keskellä.

Hakijalta odotetaan:
- Teknistä opintotaustaa
- Aiempaa työkokemusta tai harrastuneisuutta koneiden tai teknisten laitteiden parista
- Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä
- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Ahkeraa asennetta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:
- Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
- Mahdollisuuden työnkiertoon
- Mahdollisuudet jatkaa tehtävässä kesän jälkeen täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, jätä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-prosessityontekijoita-6-2020! Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae heti!

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/ ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/prosessityontekijoita

Jaa ilmoitus