Opiskelijatöihin.fi

HYDRO-SET OY

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.7.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
31.7.2020

Työpaikan lähiosoite
KIERTOTIE 3 78210, Varkaus

Lisätietoja antaa
Janne Soininen/0451779880

Asentava insinööri

Työtehtävän kuvaus Tehtävänkuvaus
Myyntihenkinen insinööri, joka ei pelkää liata käsiään on paras kuvaus työstä. Työtehtävät ovat kaikkea väliltä myynti, asennus/käyttöönotto, vianhaku/korjaus ja suunnittelu. Työskentely tapahtuu toimitilojemme lisäksi myös asiakkaantiloissa, joten vähintään B-luokan ajokortti on pakollinen.

Työtehtävä tullaan myöhemmin painottamaan hakijan vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan, mutta kaikki edellä mainittu tulee kuulumaan työnkuvaan jossain määrin. Mikäli erilaiset ongelmanratkaisutehtävät ja suunnittelu yhdistettynä konkreettiseen tekemiseen ovat ”sinun juttusi” on tämä juuri oikea työ sinulle.


Työskentely on mahdollista aloittaa myös suorittamalla opiskeluun liittyviä harjoitteluja sekä opinnäytetyö yrityksessämme.

Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää jatkuvaa uusien asioiden opettelua sekä käytännössä että teoria tasolla. Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä, joten edellytämme hakijalta hyviä kädentaitoja yhdistettynä vahvaan teoriapuoleen. Edellytämme hakijalta tekniikanalan koulutusta kone-, sähkö- tai automaatioalalta.

Hydrauliikka ja pneumatiikka on aina rajapintana sähkön ja mekaniikan välissä, joten molempien sektoreiden ymmärtäminen edes perusteiden osalta on pakollista.


Tarjoamme sinulle
Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisessa työympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja yritystämme koko työurasi ajan. Saat kattavan perehdytyksen päästäksesi alkuun työssäsi ja kurssimuotoista lisäkoulutusta, aiemman osaamisesi mukaan.


Pyydämme hakijaa lähettämään meille CV:n sekä vapaa muotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen janne.soininen@hydro-set.fi. Hakemuksessa toivomme, että kerrot miten aiempi työurasi, koulutuksesi sekä harrastuksesi tukisivat työskentelyäsi työyhteisössämme. Paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Www

https://www.hydro-set.fi/

Jaa ilmoitus