Opiskelijatöihin.fi

LIFA Air

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian, elokuu 2020

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
31.8.2020

Työpaikan lähiosoite
Pääkaupunkiseutu x, x

Lisätietoja antaa
Milla Saari/ milla.saari@atalent.fi

LIFA Air - Vuoroesimies

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Joustava
Työaika: 37,5 h/vko, vuorotyö
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, elokuu 2020
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Haku-DL: Mahdollisimman pian

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Hengityssuojainten tuotanto Suomessa on käynnistynyt menestyksekkäästi kesän aikana, ja nyt etsimmekin vuoroesimiehiä vahvistamaan Lifa Airin tiimiä uudenkarhealle tehtaalle Espooseen! Kyseessä on täysipäiväinen ja vakituinen vuorotyö, joka alkaa joustavasti elokuussa. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi!

Etsimme tehtävään analyyttisiä ja tarkkoja, mutta myös aikaansaavia vuoroesimiehiä johtamaan tuliterän tehtaan prosessityöntekijöitä! Tässä tehtävässä vastaat siitä, että asetettuihin tuotantotavoitteisiin päästään johtamassasi työvuorossa sekä hallinnoit mahdollisia muutoksia tuotantoprosessissa. Vastaat prosessityöntekijöiden kouluttamisesta sekä työskentelet rinta rinnan johtamasi tiimin kanssa. Tehtävässäsi pääset myös huoltamaan koneita ja ylläpitämään linjastoja.

Toivomme sinulta löytyvän huolellista, kannustavaa ja analyyttistä työskentelyotetta. Lisäksi joustavuus vuorotyötä kohtaan on tehtävässä menestymisen edellytys. Esimiehenä olet kannustava ja pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia esimiestaitojasi sekä tarttumaan monipuolisiin haasteisiin vauhdikkaan tehtaan arjessa. Omalla työpanoksellasi varmistat, etteivät hengityssuojaimet pääse loppumaan Suomesta pahimmankaan kriisin keskellä.

Hakijalta odotetaan:

- Teknistä opintotaustaa esimerkiksi materiaali-, automaatio- tai prosessitekniikan parista
- Aiempaa työkokemusta teollisesta ympäristöstä
- Teknistä osaamista esimerkiksi koneiden tai laitteiden parista
- Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä
- Lisäksi arvostamme esimieskokemusta. Esimieskokemuksen ei tarvitse välttämättä olla vastaavalta alalta

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden vaikuttaa uuden tehtaan prosseihin ja niiden muotoutumiseen omalla työpanoksellasi
- Seuraavan stepin urallasi sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä
- Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, jätä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-vuoroesimies-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan heti! Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lifa Air Finlandille.

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/ ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Manager Milla Saarelta (milla.saari[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/vuoroesimies

Jaa ilmoitus