Opiskelijatöihin.fi

StaffMill Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.8.2020

Työpaikan lähiosoite
Kirkkokatu 13-15 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anna Törrönen / 044 323 7003

Myynnillinen toimistotyöntekijä

Työtehtävän kuvaus StaffMill (https://www.staffmill.fi) etsii tiimiinsä myynnillistä toimistotyöntekijää kokoaikaiseen tehtävään. Työpisteesi voi sijaita Kuopion tai Varkauden toimistollamme. Työnkuvasi tulee koostumaan toimistotöiden lisäksi tiiviistä yhteistyöstä yritysasiakkaidemme kanssa. Tehtävään perehdytetään ja se voi soveltua myös loppuvaiheessa opintojaan olevalle.

Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeimpiä ovat toimeentarttuminen sekä can do- asenne. Välillä kiireisessäkin toimistossa hommat hoituvat aina yhdessä! Eduksi tehtävässä on aiempi kokemus yritysyhteistyöstä ja/ tai myynnillisistä tehtävänkuvista.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan osaajan löytyessä - kerro siis itsestäsi meille pian :) Lisätietoja saat tarvittaessa Annalta arkisin klo 14-16 välillä numerosta 044 323 7003.


Meistä
StaffMill Oy on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa Joensuussa sekä Mikkelissä. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Yritysasiakkaillemme puolestaan annamme vapauden keskittyä tuloksiin: hoidamme osaltamme joustavat henkilöstöratkaisut. Olemme HPL:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.
Www

https://www.staffmill.fi

Jaa ilmoitus