Opiskelijatöihin.fi

Photono Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
10.8.2020

Työpaikan lähiosoite
tarkentuu myöhemmin x, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari +358 50 524 1998

R&D Engineer

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut Insinööri (DI/AMK), hieman jo olemassa olevaa työkokemusta alalta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Helsinki (paikka tarkentuu)
Haku-DL: 10.08.2020

Photono Oy on 2014 perustettu terveysteknologia-alan startup, joka kehittää uudentyyppistä lääketieteellistä mittalaitetta maailmanmarkkinoille. Toimintamme laajentuessa, olemme rekrytoimassa lisää työntekijöitä ja muuntautumassa tutkimusprojektista täysiveriseksi medical laitevalmistajaksi.

Väestön jatkuva kasvu ja ikääntyminen ovat lisänneet glaukooman riskiä maailmanlaajuisesti ja tätä haastetta taklaamaan etsimme R&D Engineer:ia Photono Oy:lle Helsinkiin! Tehtävässä pääset työskentelemään Photonon ainutlaatuisen lääketieteellisen mittauslaitteen kehityksen parissa. Laitteen tavoitteena on tehdä laadukasta silmänpainemittausta uusimmillla teknologioilla täällä Suomessa sekä globaalisti. Koska olet eturintamassa vauhdittamassa projektin etenemistä, pääset myös itse vaikuttamaan sen sisältöön ja toteutukseen, suunnittelutyökaluista lähtien.

Tulet työskentelemään osana monitieteellistä tiimiä, jossa jokainen tuo oman asiantuntijuutensa projektiin. Työskentelet kokeneen elektroniikkasuunnittelijan työparina, itsekin tehden töitä pääasiallisesti elektroniikan parissa. Photonon kehittämä laite sisältää sulautettuja järjestelmiä. Pääset työssäsi osallistumaan myös mekaniikka- sekä software -ratkaisujen kehittämiseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mittauslaitteen kehitystyöhön osallistuminen, suunnittelu, testaus, sen dokumentaatio sekä regulaatioasioihin perehtyminen.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa teknistä korkeakoulutaustaa (DI/AMK)
- Jonkin verran kokemusta elektroniikkasuunnittelusta ja tuotekehityksestä
- Hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä
- Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen optiikasta ja lääketieteellisten laitteiden tuotekehityksestä. Poikkitieteellinen osaaminen myös muilta tekniikan osa-alueilta, kuten ohjelmoinnista ja mekaniikasta on eduksi, muttei vaatimus.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan ainutlaatuiseen tuotekehitysprojektiin ja käärimään hihasi terveemmän maailman puolesta. Kehittyvä medtech ala tuo mukanaan mielenkiintoisia kehitysmahdollisuuksia. Hyppäämällä mukaan Photonon projektiin, sinullakin on mahdollisuus nostaa urakehityksesi uudelle tasolle. Ketterä ja asiantunteva tiimi, vaikutusmahdollisuudet, niin projektiin kuin omaan työhösi, ovat ehdottomasti tehtävän parhaita puolia sekä omiaan lisäämään työhyvinvointiasi. Työsuhde-edut sekä palkkaus ovat räätälöitävissä tarpeidesi sekä kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 10.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/photono-oy-rd-engineer-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Photono Oy:n nettisivut ovat työn alla, mutta yrityksestä ja tulevasta projektista voit kysyä tarkemmin Sauli Hepo-ojalta (044 7051319). Soittoaika: arkisin (ma-to) klo 12-13. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Photono Oy:n palvelukseen.

Photono etsii parhaillaan toimitiloja hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingistä. Tarkempaa tietoa toimiston uudesta sijainnista saat prosessin edetessä.
Www

https://atalent.fi/open-position/photono-oy-medtech-rd-engineer

Jaa ilmoitus