Opiskelijatöihin.fi

Coor

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.8.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
17.8.2020

Työpaikan lähiosoite
Linnoitustie 6 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Santeri Saarinen 0505237037

Hankintapäällikkö

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Linnoitustie 6, 02600 Espoo
Haku-DL: Ma 17.8.2020

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Coorin tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9 300 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 975 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan! Tässä tehtävässä vastaat pääasiallisesti Property & Security -kategorian (kiinteistöhuollon ja turvallisuuden) hankinnoista, kategoriastrategian ylläpitämisestä sekä strategian mukaisten projektien eteenpäin viemisestä. Hankintapäällikön monipuoliset tehtävät sisältävät hankinnan raportointia ja seurantaa, sopimusten kilpailuttamista sekä toimittaja-auditointeja. Toimit useiden eri sidosryhmien rajapinnassa vastaten toimittajahallinnasta, useiden eri projektien edistämisestä sekä hankinnan säästöjen varmistamisesta. Tavoitteenasi on tukea Coorin strategian onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista sekä varmistaa Coorin linjaorganisaation tehokas toiminta.

Etsimme teknisellä tai kaupallisella opintotaustalla varustettua henkilöä, jolta löytyy jo kokemusta vastaavista hankinnan tehtävistä. Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollon toimialasta, vaan ennen kaikkea haemme oma-aloitteista ja uteliasta tekijää, joka on halukas kehittymään vaihtelevien ja vastuullisten tehtävien parissa. Työhön sisältyy työskentelyä sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta jämäkkää, mutta palveluhenkistä työskentelyotetta. Coor arvostaa valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen liiketoimintaa. Mikäli etsit ainutlaatuista tilaisuutta kehittyä hankinnan ammattilaisena, toimi pian!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä
- paikan tiiviissä tiimissä upeissa tiloissa Espoon Leppävaarassa (mm. kuntosalimahdollisuus)
- mahdollisuuden myös kansainväliseen yhteistyöhön Coorin pohjoismaisen organisaation kanssa
- kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä sekä ulkoisten koulutuksien muodossa.

Hakijalta odotamme:
- tehtävään soveltuvaa opintotaustaa kaupalliselta tai tekniseltä alalta
- aikaisempaa kokemusta vastaavista hankinnan tehtävistä esimerkiksi hankintapäällikön tai -specialistin tehtävistä
- halua kehittyä ja haastaa perinteisiä toimintamalleja
- yrittäjähenkistä, oma-aloitteista asennetta työntekoon
- MS Office -taitoja, erityisesti Excel-osaamista
- vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä eduksi ovat:
- ruotsin kielen osaaminen
- kiinteistöpalvelualan tuntemus.

Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät hankinnan parissa? Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi, sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään maanantaihin 17.8.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/coor-hankintapaallikko-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Coorista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.coor.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Santeri Saarinen (+35850 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Coorin palvelukseen. Työn aloitus on sovitettavissa omiin aikatauluihisi sopivaksi (syksy 2020).
Www

https://atalent.fi/open-position/hankintapaallikko-2

Jaa ilmoitus