Opiskelijatöihin.fi

Climaconsult

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.8.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan syksyllä 2020

Palkkaus

Haku päättyy
17.8.2020

Työpaikan lähiosoite
Niittytaival 13 02200, ESPOO

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

LVI-Suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Työaika: 37,5 h/vk (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan syksyllä 2020
Sijainti: Niittytaival 13, 02200 Espoo
Haku-DL: 17.8.2020

Climaconsult Finland Oy on monipalkittu talotekniikan (LVIA) palveluiden suunnittelutoimisto erikoistuen hyvän sisäilmaston ja taloudellisen energiankäytön vaatimien suunnitteluratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen. Suunnittelutoimeksiantojen painopiste on korkeatasoisessa asuin-, toimisto-, liike- ja julkisessa rakentamisessa sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa, tosin asuinrakennuksissa suunnittelu- ja mallinnus painottuu uudiskohteisiiin. Toimimme myös asiantuntijatehtävissä tutkimus- ja kehityshankkeissa sekä LVI-laitosten modernisoinneissa ja olemme kehittäneet ekologisen rakentamisen ja kestävän kehityksen mukaisia talotekniikkaratkaisuja. Climaconsultin johtavana toimintaideana on yhdistää projekteissa korkea tekninen tietämys vankkaan kokemukseen käytännön rakentamisesta. Climaconsult onkin ollut mukana monissa vaativissa kohteissa paitsi PK-seudulla, myös maakunnissa, kuten esimerkiksi Turun LoGoMossa ja Lempäälän Ideaparkissa (lue lisää yrityksen projekteista http://www.climaconsult.fi/Referenssit).

Etsimme toimeliasta LVI-suunnittelijaa osaksi Climaconsultin 17 hengen taloteknistä tehotiimiä Espooseen. LVI-suunnittelijana osallistut vaihteleviin projekteihin. Aidosti monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat pääasiassa erilaiset LVI-suunnitteluun liittyvät tehtävät – projektin vaiheesta ja koosta riippuen aina hanke- ja luonnossuunnittelusta käytännön toteutukseen – projektipäällikön johdolla. Climaconsultin suunnitteluympäristönä on MagiCAD 3D-ohjelmisto ja suuri osa projekteista toteutetaan mallintamalla. Työnjako vaihtelee projekteittain ja oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan pääset suunnittelemaan esim. ilmanvaihto-, jäähdytys-, vesi- ja viemäröintijärjestelmiä. Projektista tai vastuunjaosta riippumatta työsi lähtökohtana on huomioida paitsi asiakasyritysten tarpeet, myös erilaiset rakennusmääräykset, elinkaari- ja kustannuskysymykset sekä erityisesti alati kasvaneet ympäristövaatimukset. LVI-suunnittelijana tärkein tehtäväsi onkin yhteensovittaa LVI-tekniikka ja rakenteet parhaalla mahdollisella tavalla samalla varmistaen kohteen hyvän sisäilmaston järkevin energiakustannuksin.

Toimenkuvassa teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet reipas tiimipelaaja. Climaconsult arvostaa paitsi sosiaalisia taitoja ja skarppiutta, myös pitkäjänteisyyttä, aloitekykyä ja henkilökohtaista paneutumista, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea itsenäinen, sinnikäs ja oma-aloitteinen lähestymistapa. Työ on ajoittain hektistä, joten odotamme sinulta myös kykyä sietää painetta ja priorisoida. Olet lisäksi teknisesti näppärä: hallitset jonkin alalla käytettävistä suunnitteluohjelmista ja piirtäminen sujuu sinulta muitta mutkitta. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi LVI-suunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa LVI-suunnittelijana!

Sinulta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason opintotaustaa
- Aiempaa kokemusta LVI-suunnittelusta talonrakentamisen piiristä
- Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. MagiCAD
- Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
- Sujuvaa englannin ja suomen kielen osaamista

Climaconsult tarjoaa sinulle:
- Tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä osana monipalkittua yritystä: pääset heti kiinni korkean profiilin suunnitteluprojekteihin!
- Ketteryydestäkin tunnetun matalan hierarkian työyhteisön, jota voisi verrata isoksi perheeksi.
- Uudenkarhean toimiston kaikkine tarvittavine työvälineine ja -tarvikkeine hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoossa.
- Kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut: perinteisten lounas- ja kulttuurietuuksien lisäksi myös mm. ylimääräisen sairaanhoitovakuutuksen, laskettelumatkat Alpeille sekä osuuden koko yrityksen tuloksesta!

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesti PDF-muodossa viimeistään 17.08.2020mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/climaconsult-lvi-suunnittelija-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Climaconsultista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.climaconsult.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö ja tiimivetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Climaconsultin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus