Opiskelijatöihin.fi

Elite Sales Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Pohjapalkka+Provisio+Bonus

Haku päättyy
1.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Haapaniemenkatu 28, 3.krs 70100, KUOPIO

Lisätietoja antaa
Santeri Varonen / p. 044 242 6325

7 palkallista työharjoittelupaikkaa, Osa-aikaista tai Kokopäiväistä työntekijää

Työtehtävän kuvaus Morjens! Tiedän, että alla oleva ilmoitus on pitkä kuin poliitikkojen katteettomien lupausten lista, mutta suosittelen lukemaan sen ajatuksella loppuun asti. Nähdään haastattelussa!

Terveisin, Jari / Elite Sales Oy”Minustako puhelinmyyjä? No ei varmasti! Se on paskaa duunia, asiakkaat haistattelee, pomot hengittää niskaan ja pakottaa kusettamaan mummoja ja kaiken lisäks siinä on paska palkka. Mä oon mieluummin työtön!”

Yllä oleva miete herää monella avoimia työpaikkoja selaillessa, varsinkin kun meidän alallemme haetaan koko ajan lisää porukkaa varsin hämärillä ilmoituksilla joissa vältellään varsinaisen työnkuvan kertomista ja liioitellaan palkoissa tai lupaillaan katteettomia.

Alallamme kuitenkin toimii myös useampia fiksuja yrityksiä, ja sinun onneksesi satut lukemaan yhden sellaisen ilmoitusta juuri nyt.

Elite Sales Oy on aidosti rehellinen telemarkkinointiyritys, jossa:

👉 Kaikki tehdään rehellisesti ja läpinäkyvästi
👉 Ollaan ylpeästi myyjiä
👉 Pomot eivät polta sikaria norsunluutornissa
👉 Osataan oikeasti tehdä kauppaa

Telemarkkinointi, eli kansankielellä puhelinmyynti, on työ jossa opit joka ikiselle alalle tärkeitä ominaisuuksia, muun muassa:

👉 Esiintyminen
👉 Sosiaaliset taidot
👉 Sinnikkyys
👉 Neuvottelutaidot
👉 Klousaaminen

Tätä hommaa voi tehdä joko oikein tai väärin. Oikein tehtynä työ perustuu vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa eikä suinkaan ole pelkkää synkkää yksinpuhelua lapusta lukien.

Puretaanpa hieman noita alun yleisiä uskomuksia.

Puhelinmyynti on paskaa duunia:

Itse asiassa tämä on varsin helppoa ja mukavaa työtä, kunhan kahlaat vaikeimmat kaksi viikkoa ja opit perusasiat. Työpäivät ovat keskimääräistä kevyempiä, taukoja on normaalia enemmän ja työ itsessään on siistiä sisätyötä. Ei tarvitse palella pakkasessa tai palaa auringossa.

Asiakkaat haistattelee:

Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos olet itse ystävällinen, kohtelias ja mukava, niin sellaisia ovat asiakkaatkin. Ei kukaan haistattele mukavalle ihmiselle. Luuri korvaan on pahinta mitä voi sattua, ja sekin on ymmärrettävää; emmehän me tiedä missä tilanteessa asiakas on silloin kun vastaa.

Pomot hengittää niskaan:

Hyvä pomo antaa palautetta ja auttaa tarvittaessa, esimerkiksi meillä Elitellä pomot ovat lähestulkoon aina myyjien parissa, koska siellä yrityksen tulos syntyy eikä siellä norsunluutornissa. Emme kuitenkaan kyttää myyjiemme tekemisiä sekuntikello kourassa, vaan panostamme siihen että jokainen kehittyy paremmaksi myyjäksi.

Työ perustuu mummojen kusettamiselle:

Valitettavasti tämä on joidenkin yritysten strategiaa, mutta se ei ole kovin kauaskantoista. Me Elitellä emme kuseta ketään, emme mummoja, vaareja, setiä emmekä tätejä. On tärkeää huolehtia siitä että asiakas on tyytyväinen tekemäänsä päätökseen, silloin hän hyvin todennäköisesti ostaa jatkossakin. Asiakkaan iästä riippumatta myyjän tulee olla täysin varma siitä, että asiakas ymmärtää mitä hän tilaa, millä ehdoilla hän tilaa ja asiakkaan täytyy antaa selkeä suostumus tilaukselle.

Alalla on paska palkka:

Myyntitehtävissä palkka perustuu aina ainakin osittain tehtyyn tulokseen. Myyjä joka on saanut oikeanlaisen koulutuksen ja jolla on oikeanlainen asenne, pystyy helposti nostamaan tuntipalkkansa 15-20 euroon per tunti, huippumyyjät tietysti reilusti enemmän. Kaikki valitettavasti eivät saa alalla riittävää koulutusta sekä alalle palkataan paljon myös sellaisia joilla asenne ei ole kunnossa, jolloin myös ansiot jäävät pieniksi. Tiivistetysti sanoen: Kun oma asenteesi on kunnossa ja pääset fiksuun yritykseen töihin, maltat opetella työtä enemmän kuin kolme päivää, tulee hyvin suurella todennäköisyydellä tuntipalkkasi olemaan enemmän kuin naapurillasi. Meillä palkka muodostuu pohjapalkasta, kannustavasta provisiomallista sekä kuukausittaisista bonuksista.

Etsimme hyviä tyyppejä Kuopioon. Työskentelymahdollisuudet Elitellä:

👉 Kokopäivätyö aamu- tai iltavuorossa (32,5h/vko)
👉 Osa-aikatyö aamu- tai iltavuorossa (15-25h/vko)
👉 Osa-aikatyö koulujen ohelle
👉 Työharjoittelu (palkallinen, tietysti)
👉 Oppisopimusopiskelu merkonomiksi

Työssäsi markkinoit Suomen suurimpien brändien laadukkaita tuotteita valmiiksi valikoiduille asiakkaille. Myyntipalettimme pitää sisällään muun muassa vitamiineja, lisäravinteita, tekstiilituotteita, hiustenhoitotuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa.

Emme edellytä vuosien kokemusta tai korkeakoulututkintoa, mutta seuraavat ominaisuudet on pakollisia:

👉 Positiivinen asenne
👉 Halu oppia
👉 Kyky ottaa ohjeita vastaan
👉 Rahanahneus
👉 Sujuva suomen kielen taito
👉 Olet vähintään 16-vuotias

Käy tutustumassa meihin sekä nettisivuillamme että somessa:
elitesales.fi
@elitesalesoy

Kun olet tutustunut meihin ja haluat liittyä eliittimyyjien joukkoon, täytä yhteystietolomake nettisivujemme kautta ja me kutsumme sinut käymään toimistollamme.
Www

https://www.elitesales.fi/

Jaa ilmoitus