Opiskelijatöihin.fi

Elisa Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.9.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
heti

Palkkaus
ict tes pr 4 (n. 12, 90 e/h) + kannusteet

Haku päättyy
20.9.2020

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 32 (Kauppakeskus H-talo) 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tero Huovinen (0451258572 / tero.huovinen@elisa.fi).

Osa-aikainen myymälämyyjä Kuopion myymälään

Työtehtävän kuvaus Haemme innokasta ja reipasta osa-aikaista myyjää Elisan myymälään Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Voit aloittaa työt heti käytännönläheisellä perehdytyksellä. Vaikka töitä on tarjolla osa-aikaisesti, niin ahkeralla myyjällä on mahdollisuus päästä hyvään ansiotasoon kannustinmallimme kautta. Tarjoamme sinulle työtä noin 15-25 tuntia viikossa. Työvuoroja on tarjolla myös iltaisin ja viikonloppuisin myymälän aukioloaikojen mukaan.

Myyjän tehtävässä tärkeintä on auttaa asiakkaita löytämään juuri ne sopivat tuotteet ja palvelut Elisan laajasta valikoimasta. Jos sinulla on rohkea ote ja kokemusta myynnillisestä asiakaspalvelusta, niin meillä sinusta kehittyy tavoitteellinen myynnin ammattilainen! Saat tukea työhösi sekä esimieheltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet. Suurta etua on, jos olet ehtinyt hankkia kokemusta aktiivisesta myynnistä!

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka (12,97 euroa/tunti sekä option hyvään kannustepalkkioon) sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja! Uskomme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, joten meiltä saat omaan kokemuspakkiisi Suomen parhaat myynti- ja asiakaspalvelutaidot!

Jos haluat mukaan timanttiseen porukkaamme, niin kerro meille itsestäsi enemmän lyhyen videoesittäytymisen kautta. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi rempseä tiimimme, jolla on yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja voit kysyä Tero Huoviselta puhelimitse (0451258572 tai sähköpostilla tero.huovinen@elisa.fi).

Ps. Olethan jo täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa? Teetämme tehtävään valitulle luottotietojen tarkistuksen sekä työhöntulotarkastuksen lisäksi myös huumetestin ennen työsuhteen alkua.
Www

https://elisa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2310

Jaa ilmoitus