Opiskelijatöihin.fi

Sähkö-Huhta Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.9.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
27.9.2020

Työpaikan lähiosoite
Kavallinpelto 5-7 02710, ESPOO

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting, +358 50 524 1998

Tuotepäällikkö

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva
Haettu tausta: Sähkötekniikan alalta valmistunut - kokemusta alan tehtävistä
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Kavallinpelto 5-7, 02710 Espoo
Haku-DL: 27.9.

Sähkö-Huhta Oy on noin 40 ammattilaisen muodostama palveluyritys, jonka intohimona on palvella yksityis- ja yritysasiakkaita ensiluokkaisesti. Sähkö-Huhta suorittaa niin uudis- kuin saneerattavienkin kohteiden ja omakotitalojen asennus-, sähköhuolto- ja korjaustyöt aina suunnittelusta lähtien. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluu myös valaistussuunnittelu sekä tietoverkon kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien asennukset.

Arvostamme osaavaa henkilökuntaa ja pidämme erityistä huolta työhyvinvoinnista ja -viihtyvyydestä, joka heijastuu asiakkaisiin laadukkaana palveluna. Sähkö- Huhta Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa https://www.huhta.fi/

Etsimme nyt Sähkö-Huhdalle palveluhenkistä sähkötarvikkeisiin erikoistunutta Tuotepäällikköä työskentelemään monipuolisten sähkötarvikemyynnin sekä varastonhallinnan tehtävien pariin! Sähkö-Huhdalla asiakkaita palvellaan monikanavaisesti. Pääset ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten myymälässä. Sähkö-Huhdan asiakkaat koostuvat pääosin asentajista ja muista alan ammattilaisista sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Tämän vuoksi vankka ymmärrys alalta sekä sähkötarvikkeista on erityisen hyödyllistä. Tässä roolissa vastuukenttäsi on varsin monipuolinen ja työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi verkkokaupan tai Sähkö-Huhdan tuoteportfolion kehittämistä, varastonhallintaa sekä tuotteiden hinnoittelua.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:
- Asiakkaiden palvelu sähköisesti sekä myymälässä
- Tuotteiden hinnoittelu sekä tarjousten tekeminen
- Varastonhallinnan tehtävät sekä tuotteiden tilaaminen toimittajilta
- Verkkokaupan sekä tuoteportfolion ylläpito ja kehittäminen

Monipuolisissa työtehtävissä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja pääset kehittämään sähköalan osaamistasi asiantuntevan tiimin tuella. Toivomme sinulta ennen kaikkea sähköalaan liittyvää opintotaustaa sekä valmiutta työskennellä laajan tuoteportfolion asiantuntijatehtävässä. Sähköalan tietämyksen sekä palveluhenkisen työotteen lisäksi toivomme sinulta motivaatiota kehittää ammatillista osaamistasi ja proaktiivista työotetta. Sähkö-Huhdan toimiston yhteydessä toimiva myymälä palvelee asiakkaitaan toimistotyöaikoina, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia teknistä koulutustaustaa esim. sähköinsinööri (AMK)
- Aikaisempaa työkokemusta sähköasennuksista tai muuta kautta hankittua tietotaitoa sähkötarvikkeista ja/tai niiden myynnistä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkisyyttä
- Oma-aloitteista sekä ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
- Hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset parantamaan omaa osaamista
- Matala organisaatiorakenne, joka mahdollistaa läpileikkaavan käsityksen Sähkö-Huhdan liiketoiminnasta
- Vakaan ja luotettavan työnantajan
- Kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaamistasi vastaaviin, haastavampiin kokonaisuuksiin ja tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 27.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://apply.atalent.fi/sahko-huhta-oy-tuotepaallikko-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Työ- ja opintotilanteestasi riippuen työllistyt joko aTalentin vuokratyöntekijäksi tai suoraan kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme Sähkö-Huhta Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus