Opiskelijatöihin.fi

Terveystalo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.9.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
28.9.2020

Työpaikan lähiosoite
Jaakonkatu 3 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[at]atalent.fi)

Digitaalisen markkinoinnin harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Määräaikainen, täysipäiväinen tai osa-aikainen
Haettu tausta: 3. vsk. - vastavalmistunut
Työaika: Neuvoteltavissa, 3-5 pv/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki
Haku-DL: 28.9.2020

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,7 miljoonaa. Vuonna 2019 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 3000 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Oma väki sanoo, että olemme joustava ja työntekijää arvostava työpaikka, jossa on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä entisestään.

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa innostunutta ja kehittymishaluista digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa! Tässä roolissa pääset osaksi ketterästi työskentelevää digimyynnin tiimiä ja saat erinomaisen mahdollisuuden oppia moderneista tavoista tehdä sisältömarkkinointia ja hakukoneoptimointia. Sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin lisäksi työpäiväsi sisältävät verkkosivujen päivitystä ja kehitystä, sähköpostimarkkinointia sekä muita erikseen sovittuja tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tukenasi tehtävässä toimii Terveystalon Digimyynnin asiantuntija sekä muut kompaktin tiimin osaavat jäsenet.

Ideaalikandidaattimme tehtävään on digitaalisesta markkinoinnista kiinnostunut opiskelija, jolla on kyky tuottaa hyvää ja selkeää tekstiä. Tärkeäksi tehtävässä nousevat myös henkilökohtaiset ominaisuutesi, kuten motivoitunut asenne, oma-aloitteisuus työssä sekä kyky saada kiinni uusista asioista nopeasti. Näemme eduksi, jos sinulla on perusosaamista hakukoneoptimoinnista ja verkkosivujen päivittämisestä ja olet jo ehtinyt tutustumaan alaan myös työelämän kautta. Rohkaisemme sinua lisäämään hakemuksesi liitteeksi joitakin työnäytteitä kirjoittamistasi teksteistä, jotta voimme tutustua sinuun jo tässä vaiheessa paremmin! Harjoittelu voidaan sovittaa omaan tilanteeseesi ja opintoihisi sopivaksi: toivottu työmäärä on kolmesta viiteen päivään viikossa ja harjoittelun kesto voi olla esimerkiksi viisi kuukautta.

Hakijalta odotetaan:
- Meneillään olevia tai hiljattain valmistuneita korkeakouluopintoja (esimerkiksi markkinointi, journalismi tai viestintä)
- Kykyä tuottaa selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä
- Erinomaista suomen kielen taitoa
- Oma-aloitteista työskentelytapaa, hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä oppia nopeasti uutta
- Analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
- Kiinnostusta terveyden ja hyvinvoinnin aihepiirejä kohtaan

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Perustaidot hakukoneoptimoinnista
- HTML:n perustaidot
- Aikaisempi työkokemus alalta
- Portfolio, joka sisältää näytteitä kirjoittamistasi teksteistä

Tarjoamme sinulle:
- Osaavat työkaverit ja ketterät työskentelytavat
- Mahdollisuuden oppia, kuinka sisältömarkkinointia ja hakukoneoptimointia tehdään moderneilla menetelmillä ja välineillä
- Merkityksellisen työn organisaatiossa, jonka missio on taistella terveemmän elämän puolesta
- Modernit toimitilat ydinkeskustassa (tällä hetkellä työ tapahtuu pääosin etänä)
- Palkallisen harjoittelun

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/terveystalo-digitaalisen-markkinoinnin-harjoittelija-9-2020. Arvostamme myös työnäytteitä! Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana . Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Terveystaloon.
Www

Jaa ilmoitus