Opiskelijatöihin.fi

Siemens/Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.10.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Siemensin toimipiste Tarvonsalmenkatu Espoo, liikkuva työ pääkaupunkiseudun alueella 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Eeva Salo / krs02@academicwork.fi

Sähköalan ammattilainen kehittymään paloilmoitinjärjestelmän asiantuntijaksi, Espoo/pääkaupunkiseutu

Työtehtävän kuvaus Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä paloilmoitinjärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Oletko jo valmistunut tai pian valmistumassa oleva sähköalan ammattilainen? Etsimme nyt reipasta ja joustavaa tulevaisuuden paloilmoitinjärjestelmän ammattilaista asiakaskohteiden pariin pääkaupunkiseudun alueelle!

Kuvaus

Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa tehtävissä paloilmoitinjärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Oletko jo valmistunut tai pian valmistumassa oleva sähköalan ammattilainen? Etsimme nyt reipasta ja joustavaa tulevaisuuden paloilmoitinjärjestelmän ammattilaista asiakaskohteiden pariin pääkaupunkiseudun alueelle!

Työtehtävä

Tässä tehtävässä työtehtäviisi kuuluu paloilmoitinprojektien ohjelmointi-, ja käyttöönottotyöt, sekä huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä vikakorjausten toteuttaminen asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulla.

Liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu omalla autolla. Työt ovat pääsääntöisesti päivätöitä, mutta toisinaan saatat myös tehdä ilta-, yö- ja viikonlopputöitä hälytysvuorossa erikseen sovitusti. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä välttämättä tarvitse olla, vaan saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Paloilmoittimien käyttöönotto, niiden huolto- ja kunnossapitotyöt
- Vikailmoitusten ratkaiseminen asiakasyrityksissä

Tässä mahdollisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle sähkö- ja automaatioinsinöörille kehittyä palojärjestelmien asiantuntijaksi isossa yhtiössä.

Etsimällämme henkilöllä on

Ideaalihakijallamme on sähköalan tutkinto, sekä jonkinlaista työkokemusta sähköalan parista. Kuvailet itseäsi tiimipelaajaksi ja tartut reippaasti annettuihin työtehtäviin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, sekä sinulta löytyy auto työssä käytettäväksi. Sinulta löytyy monipuoliset IT-taidot, sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Valitulle henkilölle tehdään myös turvallisuusselvitys.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Sähköalan tutkinto vähintään loppusuoralla
- Jonkinlaista työkokemusta sähköalalta
- Hyvät IT-taidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Ajokortti ja oma auto työssä käytettäväksi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Jätä hakemus osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/annons/sahkoalan-ammattilainen-kehittymaan-paloilmoitinjarjestelman-asiantuntijaksi-siemens/15044926

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
Paikka: Siemensin toimipiste Tarvonsalmenkatu Espoo, liikkuva työ pääkaupunkiseudun alueella
Palkka: Sopimuksen mukaan

Yrityskuvaus

Lue lisää Siemensistä täältä: https://new.siemens.com/global/en/company.html
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/sahkoalan-ammattilainen-kehittymaan-paloilmoitinjarjestelman-asiantuntijaksi-siemens/15044926

Jaa ilmoitus