Opiskelijatöihin.fi

A-Insinöörit

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.10.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
18.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Puutarhakatu 10 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson (puh. + 358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

A-Insinöörit: Kokenut rakennesuunnittelija tai rakennesuunnittelun projekti-insinööri (Tampere)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Puutarhakatu 10, 33210 Tampere
Haku-DL: 18.10.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

https://youtu.be/H0vBVgsAHMY

A-Insinöörit etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen teollisuus- ja toimitilarakentamisen hankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen teollisuus- tai toimitilahankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä on paitsi tarkka rakennetekninen suunnittelu, myös systemaattinen ja tehokas projektinjohto.

Vastaat itsenäisesti tai osana suunnittelutiimiä pääosin teräs- ja betonielementtirunkoisten teollisuus- ja toimitilarakennusten rakennesuunnittelusta. Suunnittelet joko laajoja osakokonaisuuksia tai jopa kokonaisia hankkeita vastaavan suunnittelijan roolissa. Projektista sekä sen laajuudesta riippuen aidosti monipuolisiin tehtäviisi kuuluu varsinaisen rakenneosien mitoituksen ja muun vaativan laskennan sekä projektijohdon lisäksi myös mm. suunnittelun kehitys. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua eri kokoluokan hankekokonaisuuksiin ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeiden sujuvuus: ratkot niin pienet kuin myös suuret rakennustekniset haasteet ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen ja toimit siten suunnittelun suunnannäyttäjänä.

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja vastuullinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa: sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
- Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta muutaman vuoden ajalta
- Suunnittelu- ja mallinnusohjelmistojen hallintaa, esim. AutoCAD ja Tekla Structures
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:
- Mitoitusohjelmistojen tuntemuksen
- Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?
- Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
- Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
- Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
- Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
- Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista. - Hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
- Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkat ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 18.10. 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-kokenut-rakennesuunnittelija-tai-rakennesuunnittelun-projekti-insinoori-tampere-9-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/kokenut-rakennesuunnittelija-tai-rakennesuunnittelun-projekti-insinoori-tampere

Jaa ilmoitus