Opiskelijatöihin.fi

Korjauspartnerit

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.10.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
11.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Puutarhakatu 15 B 20100, Turku

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting, milla.saari@atalent.fi

Rakennesuunnittelija Turkuun

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Rakennustekniikan tutkinto (RI/DI) sekä hieman jo kokemusta alalta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Puutarhakatu 15 B, 20100 Turku
Haku-DL: 8.10.2020

Korjauspartnerit on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussa keskustassa.

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kehittymishaluista Rakennesuunnittelijaa Turkuun. Meillä pääset tekemään monipuolisesti Rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa, vaihdellen esimerkiksi 1800-luvun tiilikerrostalojen linjasaneerauksista 1970-luvun elementtikohteisiin sekä myös uudisrakentamiskohteissa. Rakennesuunnittelun tehtävissä käytämme mm. Revitia ja AutoCADia, mutta pääset toki myös itse vaikuttamaan työkalupakkiisi. Päivittäiset työtehtävät sisältävät korjausrakentamisen suunnittelutehtävien lisäksi lähtötietojen hakemista työmailta, työmaakäyntejä toteutuksen aikana sekä suunnittelu- ja työmaakokouksiin osallistumista. Osallistuminen rakennuttamis- ja valvontatehtäviin on myös tapauskohtaisesti mahdollista. Taustastasi riippuen voit työskennellä kokeneiden ammattilaisten rinnalla tai vastata alusta loppuun omista projekteistasi.

Rakennesuunnittelijan työtäsi tukevat työntekijöidemme vankka kokemus sekä matala organisaatiorakenne, joka mahdollistaa avoimen kommunikaatioyhteyden tiimiläisiisi. Tehtävässä parasta on se, että pääset hankkeisiin mukaan valmisteluista aina toteutukseen saakka. Korjauspartnerit ovat nostamassa liiketoimintaansa uudelle tasolle ja etsivät jatkuvasti keinoja kehittää sitä ajan hermoon sopivaksi. Tutustu esimerkiksi Korjauspartnereiden uuteen konseptiin.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi:
- Tehtävään soveltuva rakennusalan (RI//DI) koulutustausta
- Osaamista rakennesuunnittelusta (eduksi kokemus korjausrakennesuunnittelusta)
- Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistasi
- Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin kohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. On myös hienoa, jos sinua kiinnostaa tulevaisuudessa omien hankkeiden vetäminen tai projektipäällikkönä toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin!

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti. Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 8.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-rakennesuunnittelija-turkuun-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.
Www

Jaa ilmoitus