Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.10.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
2.11. tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
palkaton

Haku päättyy
19.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Melankatu 30 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kalliokoski, puh. 050 501 0506

Graafinen suunnittelija

Työtehtävän kuvaus PARTANEN & LAMUSUO OY on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.

Etsimme graafisen suunnittelun osaajaa avustamaan yrityksen projekteissa ja erilaisissa markkinointitehtävissä. Hallitset kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia sekä osaat ehkä editoida videoita. Harjoittelun kesto ja sisältö sovitaan tapauskohtaisesti, hakijan henkilökohtaisten toiveiden ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta innostuneisuutta ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kekseliäisyyttä. Kanssamme pääset toteuttamaan mitä erilaisimpia projekteja taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin parissa!

Kysy rohkeasti lisää tai lähetä hakemus sähköpostilla: office@pa-la.fi. Meihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme tai sosiaalisessa mediassa @partanenlamusuo.
Www

https://pa-la.fi/

Jaa ilmoitus