Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
7.12. tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
palkaton

Haku päättyy
2.11.2020

Työpaikan lähiosoite
Melankatu 30 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kalliokoski, puh. 050 501 0506

Markkinointi- ja myyntiassistentti

Työtehtävän kuvaus PARTANEN & LAMUSUO OY on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.

Etsimme innostunutta osaajaa avustamaan markkinointi- ja myyntityössä. Työtehtävät vaihtelevat myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sisällöntuotantoon ja kansainvälistymiseen. Erityisesti pääset työskentelemään muotoilutuotteiden parissa. Näihin voit tutustua osoitteessa www.palad.fi. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.

Toivomme sinulta innostuneisuutta ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille.

Arvostamme sujuvaa suomen kieltä sekä kykyä tuottaa sisältöä myös englanniksi.

Harjoittelun kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa @partanenlamusuo.
Www

https://pa-la.fi/

Jaa ilmoitus