Opiskelijatöihin.fi

Nursie Health Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.12.2020

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70150, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jiri Tukiainen / 0440280190

Junior Software Developer

Työtehtävän kuvaus OLETKO LUOVA JA MOTIVOITUNUT OHJELMISTOKEHITTÄJÄ? LÄHETÄ HAKEMUS JA VOIT OLLA PIAN OSA TIIMIÄMME!

Nursie Health Oy on kuopiolainen kovaa kansainvälistä kasvua hakeva digitaaliseen terveyteen keskittyvä startup. Tarjoamme palveluita hoitotyön laadun ja tehokkuuden lisäämiseksi digitalisaatiota hyödyntäen.


Etsimme nuorempaa ohjelmistokehittäjää (Junior Software Developer) vauhdikkaasti kasvavaan terveysteknologian startup-tiimiimme!

Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta mobiilikehityksestä tai oletko vasta ottamassa ensiaskelia sen parissa? Tule mukaan moniammatilliseen tiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan maailman parasta omahoitosovellusta! Teemme työtämme kunnianhimoisesti, joten pääset osoittamaan potentiaalisi ja antamaan parhaan panoksesi.

Toivomme sinulta vähintään yhden vuoden kokemusta ohjelmistokehityshankkeista sekä hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Vaikka kokemuksesi olisi lyhyempikin, mutta sinulla on motivaatiota kehittää itseäsi, älä epäröi hakea meille! Työssä tarvitset sekä suomen että englannin kieltä. Eduksi luemme käytännön kokemuksen ketterästä ohjelmistokehityksestä sekä kokemuksen mobiilikehityksestä ja AWS pilvipalveluista. Myös kokemus terveydenhoidon toimialasta ja lääkinnällisistä laitteista katsotaan eduksi. Soveltuva korkeakoulututkinto tietojenkäsittelyn tai ohjelmistotekniikan alalta voi auttaa työssäsi.

Käytössämme ovat mm. seuraavat teknologiat: JavaScript, Node.js, DynamoDB ja muut AWS palvelut ja React Native.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV suvi.venalainen@nursiehealth.com
Www

https://nursiehealth.com

Jaa ilmoitus