Opiskelijatöihin.fi

Taiste

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.10.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
20.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Aurakatu 8, 20100 Turku tai Lönnrotinkatu 18 C1, 00120 Helsinki 00120, Helsinki

Lisätietoja antaa
Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi)

Backend-kehittäjä (Node.js)

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Työaika: 37,5h / viikko
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Aurakatu 8, 20100 Turku tai Lönnrotinkatu 18 C1, 00120 Helsinki
Hae viimeistään: 20.10.2020

Rakennamme menestyneitä digitaalisia palveluja yhdistämällä asiakaslähtöisyyden, huipputason käytettävyyden sekä teknisen toteutuksen. Palkittu tiimimme yhdistää huipputason palvelumuotoilu-, teknologia- ja liiketoimintaymmärryksen.

Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään alansa huippujen kanssa haastavien projektien parissa, joilla on positiivinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Etsimme Backend-kehittäjää vahvistamaan tiimiämme isoon ja pitkäkestoiseen asiakasprojektiin. Kyseessä on laaja ja hajautettu toiminnanohjauksen tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Pääset mukaan pitkäjänteiseen ja suureen kokonaisuuteen osaksi moniammatillista ja isoa, noin kolmenkymmenen hengen, tiimiä. Tässä projektissa hommat eivät lopu hetkeen ja toivommekin sinun viihtyvän meillä pitkään! Tuleva kollegasi kuvailee työskentelyä Taisteella seuraavanlaisesti:

“Taisteella rakennamme digitaalisia toteutuksia niin kuluttajakäyttöön kuin yritysten sisäisiin järjestelmiinkin. Sovelluskehittäjänä työskentely tarjoaa täällä aina tuoreita haasteita ja jatkuvaa tiimityötä. Pääsemme tiimeinä valitsemaan projekteihin parhaiten sopivat teknologiat. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita valtavaa teknologiapalettia hakeaksesi meille töihin – oppiminen ja tiedon jakaminen ovat osa työtä.”
-Pyry Liukas, Ohjelmistokehittäjä

Backend-kehittäjänä rakennat uusia ja kehität jo olemassa olevia rakenteita ja toiminnallisuuksia laajasti hajautetussa toiminnanohjausjärjestelmässä. Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi kassajärjestelmiä, mobiilisovelluksia, taustajärjestelmiä sekä raportointisysteemejä, jotka kaikki liittyvät asiakkaan liiketoimintakokonaisuuteen. Kehität eri rajapintoja sekä uusia toiminnallisuuksia pääasiassa Node.js:llä ja PostgreSQL:llä. Parasta tehtävässä on se, että töitä tehdään pitkäjänteisesti yhden projektin parissa ja pääset näkemään oman työsi tuloksen pitkällä tähtäimellä. Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. Tarjoamme tukea tarpeesi mukaan ja osaamisesi kehittyessä saat nopeasti lisää vastuuta. Muiden ohjelmistokehittäjien lisäksi teet yhteistyötä sekä asiakkaiden, ulkoisten kumppaniemme että toki muiden sisäisten sidosryhmiemme, kuten suunnittelijoiden, kanssa.

Etsimme henkilöä, jonka vahvuus ja kiinnostus on erityisesti backend-kehityksessä. Etsimme ensisijaisesti jo vähintään muutaman vuoden työkokemusta omaavia kehittäjiä, mutta olemme avoimia myös uraansa aloitteleville ammattilaisille, sillä tehtävää on mahdollista räätälöidä eri osaamistason omaaville henkilöille sopivaksi. Kokeneemmilta kehittäjiltä odotamme vastuullisuutta projektien teknisestä kokonaisvisiosta ja lopputuloksista. Projektin infrastruktuuri koostuu yli 500 palvelimesta sekä tuhansista päätelaitteista. Kokonaisuus pitää sisällään seuraavia teknologioita: Linux, Postgres, Node.js, GraphQL ja Vue.js. Ylläpito tapahtuu CentOS:n, Ansiblen, Dockerin ja Gitlab CI:n avulla. Emme kuitenkaan odota sinun hallitsevan etukäteen näitä kaikkia vaan toivomme sinulta ennen kaikkea paloa ja aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Laajennat Taisteella osaamistasi myös jatkuvasti kohti DevOpsia sekä tietokantakehitystä ja koulutamme sinut todelliseksi moniosaajaksi! Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla ja työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran käyntejä asiakkaalla.

Hakijalta odotamme:
- Relevanttia työkokemusta ohjelmistokehityksen parista (min. työharjoittelut/kesätyöt). Haasteita riittää myös useampia vuosia työkokemusta kerryttäneille kehittäjille.
- Käytännön kokemusta ohjelmistojen julkaisusta tuotantoon
- Sujuvaa ohjelmointiosaamista Node.js:llä
- Tietokantaosaamista (esim. SQL)
- Kokemusta rajapintakehityksestä (esim. REST ja GraphQL)
- Kiinnostusta laajentaa omaa osaamista DevOps:iin ja tietokantakehitykseen
- Hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:
- Osaamisen joistakin seuraavista teknologioista ja ohjelmointikielistä: Postgres, Vue.js, Python, Django, Typescript, CentOS, Ansible, Docker ja Gitlab CI
- Alan harrastuneisuuden ja omat projektit
- Relevantin opintotaustan (esim. computer science, ohjelmistokehitys)

Mitä tarjoamme:
- Kiinnostavan työnkuvan sekä vastuuta niin paljon kuin haluat: tehtävä ja vastuualue on räätälöitävissä oman osaamisesi, taustasi sekä kiinnostuksesi mukaisesti
- Mahdollisuuden rotaatioon erilaisten projektien välillä
- Itseorganisoituvat tiimit ja joustavat roolit. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkua kiinnostuksesi mukaisesti.
- Tukea kokeneilta kollegoilta, perehdytysohjelman sekä mentorointia tarpeesi mukaisesti
- Mielenkiintoiset ja haastavat asiakkuudet ja projektit - tutustu esimerkiksi UPM:n, Suunnon sekä Hesburgerin projekteihimme. Lisää projektejamme löydät täältä: https://www.taiste.fi/work/
- Viihtyisät toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa
- Välittävän työyhteisön - kunnioitamme tiimin jäsenten mielipiteitä ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät
- Kilpailukykyisen palkan, johon sisältyvät alan tavalliset edut. Näihin kuuluvat mm. ajantasaiset ja sinun tarpeisiisi räätälöidyt työkalut ja ohjelmistot, puhelin ja kuulokkeet, terveydenhuolto, liikunta- ja hyvinvointipaketti sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työnkuvaan sisältyy ajoittaista työskentelyä asiakkaan tiloissa, mutta merkittävän osan työstä voit tehdä omalta toimistoltamme tai etänä, kun siltä tuntuu.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Taisteelle.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV ja hakemuskirje (PDF-muodossa) 20.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/taiste-backend-kehittaja-nodejs-10-2020. Kerrothan hakemuskirjeessä lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Kerrothan myös palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme. Suosittelemme hakemaan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Pääset tutustumaan Taisteeseen tarkemmin täällä: https://www.taiste.fi/. Kurkkaa myös blogi töiden aloituksesta Taisteella: https://blog.taiste.fi/starting-at-a-new-job-during-the-pandemic. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi)
Www

Jaa ilmoitus