Opiskelijatöihin.fi

POP Pankki

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.10.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Marras-joulukuu 2020, sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
25.10.2020

Työpaikan lähiosoite
Kalevankatu 4 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anna Kerava 22.10.2020 saakka (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi) ja 23.10. alkaen Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Asiakasvastaava

Työtehtävän kuvaus Työsuhde: Vakituinen/määräaikainen
Soveltuva tausta: Kaupallinen
Työaika: Rahoitusalan TES 37h/vko
Aloituspäivämäärä: Marras-joulukuu 2020, sopimuksen mukaan
Sijainti: Kalevankatu 4, 00100 Helsinki
Hae viimeistään: 25.10.2020

Suupohjan Osuuspankki on yli 900 miljoonan euron taseellaan suurin POP Pankki -ryhmän pankki, jonka perinteet ulottuvat yli 115 vuoden taakse. Suupohjan Osuuspankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloudenhallintaa asiantuntevasti, yksilöllisesti ja laadukkaasti. Henkilökuntaa pankissamme on 106 ja toimipisteitä yhteensä 10, joista kuusi sijaitsee Suupohjan seutukunnassa (Kauhajoella, Karijoella, Teuvalla, Kurikan Jurvassa ja Kristiinankaupungissa) sekä yksi Helsingissä, kaksi Oulussa ja yksi Torniossa. Voit lukea lisää Suupohjan Osuuspankista osoitteessa https://www.poppankki.fi/suupohjan-osuuspankki.

Suupohjan Osuuspankki etsii kahta myyntihenkistä ja aktiivista asiakasvastaavaa monipuolisiin rahoitusalan tehtäviin Helsingin konttorille vastaamaan henkilöasiakkaidensa kokonaisvaltaisista pankkipalveluista. Vastaat itsenäisesti oman asiakasportfoliosi sijoitus- ja rahoituspalveluista. Kutsut asiakkaasi säännöllisesti POP Taloushetkeen, jossa kartoitat asiakkaan taloudellisen tilanteen ja neuvottelet nykyhetkeen ja tulevaisuuden tarpeisiin parhaiten sopivat palveluratkaisut. Lisäksi työsi sisältää uusien asiakkaiden kontaktointia. Halutessasi voit työskennellä osittain etänä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi pitkäjänteisesti ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sijoitus- ja rahoituspalveluiden todellisena moniosaajana osana Helsingin konttorin tiimiä!

Olet etsimämme asiakasvastaava, mikäli nautit asiakastyöstä ja olet jo kartuttanut työkokemusta sijoitus- tai rahoitusneuvonnan tehtävistä. Ymmärrät siten henkilöasiakkaiden talouteen liittyviä kysymyksiä, erilaisia pankin tarjoamia ratkaisuja (esim. lainat, lainaturva- ja sijoitustuotteet) sekä alan prosesseja ja sääntelyä. Suhtaudut avoimin mielin asiakkaiden kontaktointiin ja organisoit omaa tekemistäsi tehokkaasti.

Suupohjan Osuuspankki tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitusratkaisujen parissa sekä mahdollisuuden toimia todellisena rahoitusalan moniosaajana!
- Koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön: voit syventää ammattitaitoasi esimerkiksi sijoitusten, lainaamisen sekä vakuutustuotteiden alueilla tai laajentaa osaamistasi yritysrahoituksen pariin
- Matalan organisaation, jossa pääset vaikuttamaan työhösi sekä halutessasi kehittämään toimintaamme laajemminkin
- Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa voidaan tutkitusti hyvin
- Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut (esim. henkilöstörahastomalli, lounas- ja liikuntaedut, tyky-raha, korkoetuja)
- Mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä sekä liukuvan työajan

Hakijalta odotamme:
- Kokemusta sijoitus- tai rahoitusneuvonnan tehtävistä sekä henkilöasiakkaiden sijoitus- ja rahoitustuotteiden tuntemusta
- APV1-sijoituspalvelututkintoa
- Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. merkonomi/tradenomi)
- Aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
- Positiivista asennetta uuden oppimiseen ja valmiutta monipuolisiin työtehtäviin
- Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi:
- Kokemuksen myyntityöstä
- Ruotsin kielen taidon

Oletko sinä etsimämme asiakasvastaava? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa 25.10.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/pop-pankki-asiakasvastaava-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Suupohjan Osuuspankille.
Miten rekrytointiprosessi etenee?
1. Hakemus aTalentille viimeistään 25.10.2020
2. aTalentin videohaastattelu valittujen kandidaattien kanssa
3. Haastattelu Suupohjan Osuuspankin kanssa
4. Soveltuvuusarviointi
5. Luottotietojen ja suosittelijoiden tarkistus sekä lopullinen päätös valinnoista

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava 22.10.2020 saakka (044 204 9486, anna.kerava[at]atalent.fi) ja 23.10. alkaen rekrytointipäällikkö Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus