Opiskelijatöihin.fi

SeaKing

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.11.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
25.11.2020

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 13 B 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting (puh. +358 50 3512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Sähköinsinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Valimotie 13 B, 00380 Helsinki
Haku-DL: 25.11.

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa laajasta tehtäväkentästä motivoituvaa sähköinsinööriä työskentelemään asiakasprojektien ja tuotekehityksen pariin! Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan sekä jatkokehittämään SeaKingin innovatiivisia loistoristeilijöiden catering-alueiden energiaa säästäviä ja operoinnin tehokkuutta parantavia valvonta- ja ohjausjärjestelmiä sekä huuvajärjestelmiä. Roolissasi toimit osana pientä ja tiivistä osaajien joukkoa suuren mittakaavan laivaprojektien parissa. Toimintaympäristö on hyvin kansainvälinen ja pääset tutustumaan syvällisesti niin monien sidosryhmien toimintaan kuin luksusristeilijöiden maailmaan.

Keskeisin osa tehtäviäsi on projektien sähkösuunnittelusta vastaaminen (piirikaaviot, keskukset, kaapeloinnit ja laitemuutokset) sekä SeaKingin sähköosaajana toimiminen. Olet kuitenkin kiinnostunut myös automaatio- ja tietoverkkosuunnittelusta ja mahdollisesti sinulla on jo osaamista tältäkin saralta. Suunnittelutyön lisäksi rooliisi kuuluvat asennustöiden valvominen ja käyttöönotot risteilyaluksilla sekä projektinjohdolliset tehtävät. Olet tärkeässä roolissa tukemassa asiakasta järjestelmien käytössä ja energiatehokkaamman laitekäytön omaksumisessa kouluttamalla henkilökuntaa. Vastaat SeaKingillä myös sähkösuunnitteluohjelmiston ylläpidosta ja kehittämisestä.

Meriteollisuuden näkyviä trendejä ovat digitalisaatio ja ympäristölle kestävien ratkaisujen luominen ja työskennellessäsi SeaKingillä pääsetkin vahvasti näiden teemojen äärelle. SeaKingin valvonta- ja ohjausjärjestelmät keräävät dataa laitteiden käytöstä ja mahdollistavat niiden energiatehokkaamman käytön ja etävalvonnan. Kyseessä on alallaan ainutlaatuinen high-tech-ratkaisu, jolla on selvä positiivinen ympäristövaikutus. Pääset soveltamaan uusimpia innovaatioita ja teknologioita, kuten tekoälyä, osana loistoristeilijöiden automaatiojärjestelmiä. Toimitusprojektit ovat räätälöityjä kokonaisuuksia ja järjestelmiä toimitetaan niin uusiin kuin modernisoitaviin aluksiin.

Tehtävä sopii insinöörille tai diplomi-insinöörille, joka on perehtynyt opintojensa ja aiemman työkokemuksensa kautta sähkösuunnitteluun. Työskentelyotteeltasi olet käytännönläheinen ja reipas toteuttaja, joka motivoituu ongelmanratkaisusta ja jolla pysyy tarvittaessa myös ruuvimeisseli kädessä. Koet omaksesi roolin, jossa pienen nurkan hoitamisen sijaan kehität teknistä asiantuntijuuttasi laajasti. Helsingin toimiston lisäksi olet valmis työskentelemään ulkomailla projektien käyttöönottojen ja kouluttamisen tiimoilta. Sinun ei tarvitse olla kaiken nähnyt, valmis osaaja, mutta tarvitset rohkeutta opetella uutta ja ottaa vastuuta laajemmistakin kokonaisuuksista.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking etsiikin nyt henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:
- Sähkötekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan
- Opintojen ja työn kautta hankittua sähkösuunnittelun osaamista
- Pitkäjänteistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta
- Matkustusvalmiutta noin 50 päivää vuodessa (noin kahden-kolmen viikon jaksoissa)
- Kykyä työskennellä englanniksi ja kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Marine-alan tuntemus
- Sähköasentajan tausta
- PLC-ohjelmoinnin osaaminen
- CADMATIC (CADS)-osaaminen
- Asennus- ja käyttöönotto-osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Aidosti monipuolisen tehtäväkentän
- Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden matkustaa mielenkiintoisiin kohteisiin
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
- Kokeneiden kollegoiden tuen perehtymisellesi tehtävään

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi/tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 25.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-sahkoinsinoori-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 3512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKing Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus