Opiskelijatöihin.fi

Receptum

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.11.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
29.11.2020

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 1B 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946)

DevOps-asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Vakituinen
Sijainti: Valimotie 1 B, Helsinki
Positio: IT
Hae viimeistään: 29.11.2020
Aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: 37,5h/vk

Receptum Oy on osa Receptum-konsernia, joka palvelee apteekkeja ja apteekkialan asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa sekä suunterveydenhuollon yrityksiä ja ketjuja Suomessa. Kokonaisuudessaan meitä on jo yli 80 ja toimimme useissa eri toimipisteissä ympäri Suomea.

Receptum yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella.

Haemme DevOps-asiantuntijaa työskentelemään Azure-alustan ja konttiteknologioiden parissa. Tehtävässä sijoitut osaksi IT Infrastruktuuri -tiimiämme ja annat panoksesi pilvikehitystiimissämme, jossa työskentelet uuden tuotteen ja pääosin suuren kansainvälisen asiakashankkeen parissa. Olet mukana suunnittelemassa sekä rakentamassa ratkaisuja Azure-alustalla ja autat tiimiä osallistumalla koko julkaisuputken kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa. Keskeisimpiä käytössämme olevia teknologioita Azuren lisäksi ovat muun muassa Linux, Kubernetes ja Terraform.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuvaa kokemusta julkipilvipalveluista ja ymmärrät testiautomaation perusperiaatteet, mukaan lukien yksikkötestauksen ja integraatiotestauksen. Olet jo päässyt rakentamaan moniosaisia julkaisuputkia ja pystyt kääntämään kehittäjien sekä muiden sidosryhmien toiminnalliset ja laadulliset vaatimukset toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Hallitset jonkin ohjelmointi-, tai skriptauskielen hyvin ja ketterissä projekteissa toimiminen on sinulle tuttua. Teknisen osaamisen lisäksi olet henkilönä ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka kommunikoi projekteissa sujuvasti myös asiakkaan suuntaan.

Tarjoamme sinulle viiden tähden työpaikan, jossa työskennellään Pohjoismaiden johtavien tuoteratkaisujen parissa juuttumatta hierarkian rattaisiin. Liityt osaksi rentoa ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen niin työnteon kuin jaksamisenkin suhteen. Motivaation ja korkean työn laadun takaamiseksi tarjoamme työskentelyyn modernit teknologiat ja kouluttautumismahdollisuuksia jatkuvan osaamisen kehittymisen tueksi.

Hakijalta odotetaan:
- Ymmärrystä konttiteknologioista ja kokemusta vähintään yhdestä konttiorkestrointialustasta
- Kokemusta julkipilviteknologioiden (esim. Azure, AWS tai GCP) parissa työskentelystä ja infrastruktuurin provisioinnista koodilla
- Linux-käyttöjärjestelmäkokemusta
- Jonkin ohjelmointi- tai skriptauskielen hallintaa, kuten Bash, Powershell tai C#
- Osaamista tietoturvasta ja kokemusta erilaisten tietoturvastandardien huomioimisesta

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraa Receptum Oy:n työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit DevOps-asiantuntijan tehtävästä Receptumilla, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 29.11.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/receptum-devops-asiantuntija-11-2020. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan), sinulle sopivan aloitusajankohdan ja palkkatoiveesi.

Receptumiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.receptum.fi/. Tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946).
Www

Jaa ilmoitus