Opiskelijatöihin.fi

Marski Data Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.11.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
2.1.2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.11.2020

Työpaikan lähiosoite
Vuorikatu 7 50100, Mikkeli

Lisätietoja antaa
Petri Eronen, +358 44320 6024

Modern Work Specialist

Työtehtävän kuvaus Me Marskidatalla teemme monenlaisia ICT-hommia, konesaliratkaisuja ja muita sellaisia. Toiset meistä asentavat tietokoneita ja monitoimilaitteita, toiset huolehtivat, että asiakasyrityksen IT-ympäristö rokkaa, ja toiset myyvät ratkaisuja, jotta asiakkaidemme ei tarvitsisi huolehtia IT-asioista. Nyt etsimme innokasta Modern Work Specialistia mukaan joukkoomme.

Nyt kaipaamamme tuore marskilainen haluaa oppia uutta ja innostuu modernista tavasta tehdä työtä. Työkavereiksesi saat 50 innokasta marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme. Voit itse valita, missä näistä toimipisteistä haluat työskennellä.

Mitäs se Modern Work Specialist Marskidatalla oikein tekee?
• Pitää koulutuksia erilaisista modernin työn työvälineistä, oli se sitten Teamsia, SharePointia, OneNotea, Outlookia…
• Järjestää asiakkaillemme workshopeja modernista työstä
• Seuraa Microsoftin modernien työvälineiden kehittymistä ja pitää asiakkaamme ajan tasalla niistä

Millainen on loistava Modern Work Specialist? Sellainen, joka…
• on luonteva ja selkeä esiintyjä
• kohtaa luontevasti niin pörssiyrityksen toimitusjohtajan kuin yksinyrittäjän
• on valmis matkustamaan eri toimipisteidemme välillä
• innostuu, kun puhutaan kouluttamisesta, työpajoista ja tuotteistamisesta
• pystyy vetämään vaikka Teams-koulutuksen in English

Millainen koulutustausta Modern Work Specialistilla tulisi olla?
Tätä hommaahan voi tehdä monenlaisella koulutuskombolla. Olet sitten palvelumuotoilija, viestijä, muotoilija, medianomi, datanomi tai vaikka filosofian maisteri. Tärkeintä on, että hallitset perusasiat, sillä meillä pääset kouluttautumaan aina lisää tarvittaviin työvälineisiin. Ennen kaikkea tarvitset uteliaisuutta oppia koko ajan uutta.

Kiinnostuitko marskilaisuudesta?
Mutta pari kysymystä heräsi silti? Rimpauttele tai kirjoittele Erosen Petrille. Hän on toinen Marskidatan yrittäjistä ja Group CEOmme: + 358443206024, petri.eronen@marskidata.fi
Peten tavoitat seuraavina ajankohtina parhaiten: perjantaina 13.11. klo 10–12 ja torstaina 19.11. klo 9–11.

No, miten voin hakea?
Kirjoita hakemus, päivitä CV ja kuvaa itsestäsi lyhyt video (30–60 sekuntia riittää vallan mainiosti). Lähetä ne osoitteeseen rekry@marskidata.fi sunnuntaihin 22.11.2020 mennessä. Huomioithan, että Modern Work Specialist voi toimia missä tahansa toimipisteessämme.

Me marskidatalaiset olemme viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Teemme täällä hommia palvelevan tietotekniikan ja modernin tulostamisen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.
Www

https://www.marskidata.fi/rekry

Jaa ilmoitus