Opiskelijatöihin.fi

Fabrik Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
7.12.2020 (tai sovittavissa)

Palkkaus
provisiopalkka

Haku päättyy
4.12.2020

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 17b 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Marikki van Ooik, p. 040 7068454

Myyntityö (Joensuu)

Työtehtävän kuvaus Hei opiskelija,

kaipaatko lisätienestejä opintojesi oheen? Meillä olisi tarjota sinulle kiinnostavaa myyntityötä joustavilla työajoilla.

Tehtävänäsi on myydä mainostilaa paikkakunnan yrityksille. Työ suoritetaan pääasiallisesti puhelimitse. Tehtävästä annetaan provisioperusteista palkkaa – mitä enemmän myyt sitä enemmän tienaat.

Etsimme reipasta ja luuriin tarttuvaa myyjää, joka ei kaihda vieraille ihmisille juttelemista. Aiempi kokemus myynnillisistä tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Oikea asenne ratkaisee. Me perehdytämme sinut myyntityöhön sekä myymääsi tuotepakettiin, joten työ sopii hyvin myös ensikertalaiselle. Saat meiltä tietenkin myös tehtävään tarvittavat työvälineet.

Työsuhde on määräaikainen, jonka kestosta sovimme erikseen. Meidän puolestamme voit aloittaa vaikka heti. Myös työajoista ja soittelumääristä sovimme kanssasi erikseen, joten saat mahdolliset opintosi sovitettua työn rinnalle helposti. Voit myös itse päättää missä haluat työskennellä, oli se sitten omalta kotisohvalta tai täältä meidän Fabrikin toimistolta käsin. Kaikki käy.

Tarjoamamme työtehtävä on erinomainen mahdollisuus saada arvokasta kokemusta myyntityöstä sekä tietenkin oiva tilaisuus raottaa mainostoimiston ovea.

Jos kiinnostuit lähetä meille avoin hakemuksesi perjantaihin 4.12. mennessä osoitteeseen rekry@fabrik.fi. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Marikkiin (yhteystiedot alla)

LISÄTIEDOT:
Työnantaja: Fabrik Oy
Tehtäväalue: Myyntityö
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työsuhde: Määräaikainen
Työtyyppi: Osa-aikainen
Palkkaus: Provisio
Sijainti: Joensuu
Hakuaika päättyy: pe 4.12. (tai aikaisemmin, jos paikkaan löytyy sopiva tekijä)
Hakuosoite: rekry@fabrik.fi
Www

http://fabrik.fi

Jaa ilmoitus