Opiskelijatöihin.fi

Handelsbanken / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.12.2020

Työpaikan lähiosoite
- 00500, Helsinki

Lisätietoja antaa
Eeva Salo, krs02@academicwork.fi

Taloushallinnon assistentti, Handelsbanken

Työtehtävän kuvaus Etsimme Handelsbankenille taloushallinnon assistenttia monipuolisten työtehtävien pariin. Mikäli sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta kirjanpidon ja taloushallinnon töistä sekä kiinnostus työskennellä pankkisektorilla, tämä työ voi olla sinua varten.

Kuvaus
Taloushallinnon assistenttina tulet osaksi kuuden hengen tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaiset kirjanpidon viennit, täsmäytykset, tase-erittelyt ja käyttöomaisuuden prosessit. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään ja näkemään pankkipuolen kirjanpidon prosesseja.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Etsimällämme henkilöllä on
Odotamme henkilöltä taloushallinnon koulutustaustan lisäksi jotakin aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnon töistä. Kirjanpidon prosessit ovat sinulle tuttuja ja sinulta löytyy kosketuspintaa johonkin kirjanpidon järjestelmään. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta:

- Taloushallinnon koulutustaustaa (esim. tradenomi)
- Aikaisempaa kokemusta kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Tarkkaa ja vastuullista työskentelyotetta

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: 12 kk
- Sijainti: Ruoholahti

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Handelsbankenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Hae tehtävään täällä: https://jobs.academicwork.fi/annons/taloushallinnon-assistentti-handelsbanken/15047252
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/taloushallinnon-assistentti-handelsbanken/15047252

Jaa ilmoitus