Opiskelijatöihin.fi

Destia Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70211, Kuopio

Lisätietoja antaa
Mikko Niiranen, +358407029748

Destian kesätyöhaku on käynnissä. Liity joukkoomme rakentamaan huomisen infraa!

Työtehtävän kuvaus Kesätyöhakumme kesälle 2021 ovat auenneet 1. joulukuuta 2020 ja palkkaamme taas yli 200 tulevaisuuden tekijää erilaisiin tehtäviin eri puolille Suomea. Suurin osa paikoistamme on rakennusalan korkeakouluopiskelijoille, mutta toki paikkoja löytyy myös tukitoimintojen, kuten HR, lakipalvelut ja hankinta, asiantuntijatehtäviin.

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Käy tutustumassa avoimiin kesätyötehtäviimme destian kotisivuilla. Samalla voit tutustua Destian työntekijöiden uratarinoihin YouTube-kanavallamme DestiaTV:ssä ja Destian Instagramista löydät aiempien kesätyöntekijöiden julkaisuja työpäivistään (linkit löytyvät työpaikkasivustoltamme).

Uusia työpaikkailmoituksia avataan kotisivuillemme myös vielä myöhemmin joulukuun aikana, joten kannattaa tulla tarkistamaan sivu uudelleen, mikäli listalta ei vielä löydy juuri sinua kiinnostavaa tehtävää.

Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
Www

https://www.destia.fi/tyopaikat/avoimet-kesatyopaikat.html

Jaa ilmoitus