Opiskelijatöihin.fi

Proxion

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Ratamestarinkatu 7a 00520, Helsinki

Lisätietoja antaa
Aapo Tiilikainen, 050 3456279

Kesätyö: käyttöönottotarkastukset / harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme vuoden 2021 kesätiimiimme Helsinkiin, Kuopioon, Mikkeliin, Pieksämäelle tai Tampereelle turvalaitteiden käyttöönottotarkastusporukkaan harjoittelijaa. Koulutukseltasi olet sähköpuolen tai automaatiotekniikan AMK- tai DI- insinööriopiskelija. Jos osaat lukea kytkentäkuvia, yleismittari pysyy kädessäsi ja pystyt tuottamaan selkeää tekstiä, sinusta voisi kasvaa kelpo käyttöönottotarkastaja. Aikaisempi sähköpuolen/automaatiotekniikan työkokemus ja/tai suunnittelukokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat ajatella omilla aivoillasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus raidemaailmaa kohtaan on plussaa, mutta ei välttämätöntä – se tulee kyllä työnteon myötä. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD21-pelisääntöjä.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bd1931b9
Www

https://www.proxion.fi/

Jaa ilmoitus