Opiskelijatöihin.fi

Proxion

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Ratamestarinkatu 7a 00520, Helsinki

Lisätietoja antaa
Katriina Pietilä katriina.pietila@proxion.fi, Jesse Snäkin jesse.snakin@proxion.fi

Kesätyö: liikennetekniikan suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme vuoden 2021 kesätiimiimme Helsinkiin, Kuopioon, Ouluun, Pieksämäelle tai Tampereelle liikennetekniikan suunnittelijaharjoittelijoita. Olet liikennetekniikan, sähkö- tai automaatioalan AMK- tai DI -opiskelija ja sinulla on opintoja takana jo muutaman vuoden ajalta. Kokemus suunnittelutehtävistä ja ohjelmien käytöstä voidaan lukea eduksesi, mutta kesäpestin onnistuneessa suorittamisessa motivaatio on tärkein tekijä.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat ajatella omilla aivoillasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus raidemaailmaa ja joukkoliikennettä kohtaan on plussaa, mutta ei välttämätöntä – se tulee kyllä työnteon myötä. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD21-pelisääntöjä.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a68e3698
Www

https://www.proxion.fi/

Jaa ilmoitus