Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Tammikuu 2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.1.2021

Työpaikan lähiosoite
- 00500, Helsinki

Lisätietoja antaa
Isa Hietala, krs02@academicwork.fi

Osa-aikainen perintäassistentti perintäorganisaation kehittämisen pariin!

Työtehtävän kuvaus Miltä kuulostaa rooli, jossa yhdistyvät niin rutiininomaiset perintätehtävät kuin perintäorganisaation kehittäminen? Etsimme nyt asiakkaallemme osa-aikaista projektityöntekijää perintä- ja taloushallinnon tehtävien pariin täysin etätyöhön. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta perinnästä, olet proaktiivinen ja huolellinen sekä tuot rohkeasti esiin omia näkemyksiäsi, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja lähetä CV sekä motivaatiokirje jo tänään, sillä etenemme prosessissa nopeasti!

Kuvaus
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan niin monipuolisiin perinnän työtehtäviin kuin perintäorganisaation kehittämiseen. Osa-aikaisen roolin työajat ovat joustavat, noin 3-4 päivää viikossa. Odotamme myös sinulta joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme
- Mukavan työyhteisön, jossa vahvasti eletään organisaation arvojen mukaisesti: "strive for professionalism, honesty, inclusiveness, curiosity and dedication."
- Tiiviin tiimin, jonka kanssa pääset yhdessä rakentamaan perintäorganisaatiota
- Joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa niihin itse

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä
Perintäorganisaation keskittämisprojektissa tavoitteena on kehittää vanhoja toimintatapoja ja luoda uusia prosesseja. Pääset tuomaan esille omia ideoitasi aiheesta ja vastaamaan projektiluontoisista tehtäviä, kuten yhteystietojen keräämisestä ja rapotointimoduulin kehittämisestä. Rutiininomaiset tehtävät puolestaan pitävät sisällään laskujen perintää, kommunikointia ja follow up-viestien lähettämistä asiakkaille sekä perintä- ja laskutustilanteen seurantaa ja sen ylläpitämistä.

- Perintäorganisaation kehittämisprojektiin liittyvät tehtävät
- Laskujen perintä asiakkailta, asiakaskommunikointi sekä perintä- ja laskutustilanteen seuranta

Etsimällämme henkilöllä on:

Etsimämme ideaalihenkilö omaa aikaisempaa kokemusta perinnästä ja sitä kautta hän mielellään tuo omia näkemyksiä esiin perintäorganisaation kehittämisessä. Aikaisempi kokemus taloushallinnon ja laskutuksen parista nähdään myös etuna. Kehittämisen lisäksi nautit rutiininomaisista työtehtävistä ja omaat järjestelmällisen sekä huolellisen työotteen.

- Aikaisempaa työkokemusta perintätehtävistä sekä ymmärrystä perinnän prosesseista
- Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta
- Hyvät MS Office taidot (erityisesti Excelissä)
- Sujuvat kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen taloushallinnon ja laskutuksen parista.

Työntekijänä olet:

- Asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja
- Proaktiivinen
- Rohkea ja reipas
- Kehitysmyönteinen ja idearikas

Muuta tietoa
Aloitus: Tammikuussa

Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Sijainti: Etätyö

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Hae tehtävään täällä: https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-perintaassistentti-perintaorganisaation-kehittamisen-pariin/15047993
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-perintaassistentti-perintaorganisaation-kehittamisen-pariin/15047993

Jaa ilmoitus