Opiskelijatöihin.fi

Skanska

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.1.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
palkallinen, sopimuksen mukaan

Haku päättyy
17.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 3 70600 , Kuopio

Lisätietoja antaa
Lisätietoa saat osoitteesta www.skanska.fi/oppiva

Talonrakennuksen työnjohtoharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme korkeakouluopiskelijoita Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Mitä pääset tekemään?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa ja pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi, selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Kuopiossa on avoinna Oppiva-paikka työnjohtoon tähtäävälle talonrakennuksen opiskelijalle. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi kokemus työmaalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 17.1.2021 mennessä verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme ensimmäisiä kutsuja videohaastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa. Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta osoitteessa www.skanska.fi/skanska-oppivan-usein-kysytyt-kysymykset


Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avainsanat: rakennusalan harjoittelu, työnjohtoharjoittelu,
Www

http://d.rfer.us/SKANSKAO9M7WF

Jaa ilmoitus