Opiskelijatöihin.fi

Leirikesä ry

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
7.6.2021

Palkkaus
TES mukainen

Haku päättyy
20.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Vihtilammintie 45 05200, RAJAMÄKI

Lisätietoja antaa
Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Viivi Harinen (viivi.harinen@leiri.fi, p. 050 409 5174) ja Leirikesän toimisto (toimisto@leiri.fi, p. 09 8865 1280).

Toimistosihteeri Kiljavan Leirikesälle 2021 - Kesätyö

Työtehtävän kuvaus Tehtävän sijaintina Hyvinkää/Kiljava. Kokoaikainen kesätyö, 7–9 viikkoa ajalla 7.6.2021–7.8.2021. 1–2 avointa paikkaa (väh. 18 v.). Majoitus leirikeskuksessa mahdollista.


TOIMISTOSIHTEERIKSI KILJAVAN LEIRIKESÄLLE 2021
===================================
Etsimme Leirikesän järjestämille yöleireille Hyvinkään Kiljavalla 1–2 toimistosihteeriä. Toimiston väki palvelee erityisesti lasten kotiväkeä ja huoltajia kaikenlaisissa leirin asiakaspalvelutehtävissä. Lisäksi toimisto huolehtii leirin rahaliikenteestä ja kanttiinista, eli leirikioskista.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä suosittuja ja perinteisiä Kiljavan Leirikesän lasten ja nuorten leirejä yhdeksän viikon ajan Hyvinkäällä.
Kesän aikana eri pituisilla leireillä käy yhteensä noin 1 700 lasta ja nuorta. Henkilökuntaa on koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90 ja eri leirijaksoilla 30–75 työntekijää.


Toimistosihteerin päätehtävänä on vastata leirin asiakaspalvelusta, käsitellä leiri-ilmoittautumisia ja lisäpalvelutilauksia sekä hoitaa leirin rahaliikennettä.

Toimistosihteeri (vähintään 18-vuotias)
-----------------------------------
• vastaanottaa ja käsittelee leiri-ilmoittautumiset
• huolehtii asiakaspalvelusta
• huolehtii huoltajien ja leiriläisten välisestä kommunikoinnista
• vastaa asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse
• välittää postit ja leiriterveiset leiriläisille
• asiakasneuvonta ja leiritarjonnasta tiedottaminen
• vastaa leiritoimiston toimivuudesta, järjestyksestä ja ylläpidosta
• huolehtii leirin rahaliikenteestä
• vastaa leiriläisten kanttiinitalletuksista ja -palautuksista
• vastaa leirikanttiinista (hankinnat, myynti, myyjien perehdytys, inventaariot)
• osallistuu palvelutiimin kanssa leirialueen puhtaanapitoon ja siivoamiseen
• osallistuu muihin palvelutiimin tehtäviin tarpeen mukaan
• osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
• pystyttää ja purkaa leirillä tarvittavia rakennelmia
• hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
• Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
• palkkaluokka Kiljavan Leirikesällä G16B, katso palkkaesimerkit verkkosivuiltamme

Edellytämme tehtävään hakevalta vähintään 18 vuoden ikää. Eduksi katsomme osaamisen Microsoft Office -ohjelmista (erityisesti Excel ja Word), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Yli 18-vuotiaat työntekijät palkataan pääsääntöisesti 7–9 viikoksi leirikauden ajalle 7.6.2021–7.8.2021 tai erikseen sovitusti, mutta toimistosihteerin toivotaan työskentelevän koko kesäkauden.

Työaika on keskimäärin 34–40 h / vko, vaihteluväli 34–48 h / vko. Peruspalkan lisäksi maksetaan työajasta ja tehtävästä johtuvia lisiä. Tyypillisimmillään yhdellä viikolla on työjaksosta riippuen 4–5 työpäivää (kokonaista tai osan päivää kestävää) ja 2–3 vapaapäivää.

Yöleirien työntekijöiden on mahdollista yöpyä leirillä. Leirikeskus tarjoaa puitteet peseytymiseen, vapaa-ajan viettoon, ulkoiluun ja muihin perustoimiin. Lähes jokainen henkilökuntamme jäsen valitseekin majoittumisen leirikeskuksessa.


Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on ke 20.1.2021. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, niin haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti viikoilla 5–7 ja valinnat ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Viivi Harinen (viivi.harinen@leiri.fi, p. 050 409 5174) ja Leirikesän toimisto (toimisto@leiri.fi, p. 09 8865 1280).Oletko sinä maailman parhaiden lastenleirien tekijä? 🤗
» Jätä meille työhakemus, niin otetaan selvää!


=====================
Leirikesä ry on ehkäisevän lastensuojelun järjestö, jonka toimintamuotona ovat avoimet lastenleirit. Erilaisille yö- ja päiväleireillemme osallistuu vuosittain noin 4 500 lasta ja nuorta. Työllistämme leirityöhön vuosittain noin 230 kausityöntekijää. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat STEA, useat kunnat sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa #vkd21 @vastuullinen_kesaduuni
Www

https://www.leiri.fi/tietoa-meista/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat-kiljavan-leirikesalla.html

Jaa ilmoitus