Opiskelijatöihin.fi

Leirikesä ry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.1.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
7.6.2021

Palkkaus
TES mukainen

Haku päättyy
20.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Vihtilammintie 45 05200, RAJAMÄKI

Lisätietoja antaa
Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Viivi Harinen (viivi.harinen@leiri.fi, p. 050 409 5174) ja Leirikesän toimisto (toimisto@leiri.fi, p. 09 8865 1280).

Leirialueen huoltaja Kiljavan Leirikesälle 2021 - Kesätyö

Työtehtävän kuvaus Tehtävän sijaintina Hyvinkää/Kiljava. Kokoaikainen kesätyö, 7–9 viikkoa ajalla 7.6.2021–7.8.2021. 1–2 avointa paikkaa (väh. 18 v.). Majoitus leirikeskuksessa mahdollista.


LEIRIALUEEN HUOLTAJAKSI KILJAVAN LEIRIKESÄLLE 2021
===================================
Etsimme Leirikesän järjestämille yöleireille Hyvinkään Kiljavalla 1–2 leirialueen huoltajaa. Leirialueen huoltajat vastaavat leirin huoltotoimenpiteistä, kuljetuksista ja hankinnoista sekä muista kiinteistöihin ja leirirakennelmiin liittyvistä huoltotehtävistä.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä suosittuja ja perinteisiä Kiljavan Leirikesän lasten ja nuorten leirejä yhdeksän viikon ajan Hyvinkäällä.
Kesän aikana eri pituisilla leireillä käy yhteensä noin 1 700 lasta ja nuorta. Henkilökuntaa on koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90 ja eri leirijaksoilla 30–75 työntekijää.


Leirialueen huoltajan päätehtävänä on pitää leirialueen kiinteistöt ja yhdessä rakennetut leirirakennelmat pystyssä ja ehjänä. Leirialueen huoltaja suorittaa myös erilaisia hankintoja leirin muiden tiimien toiveiden pohjalta ja toimii huoltoauton ensisijaisena kuljettajana.

Leirialueen huoltaja (vähintään 18-vuotias, B-ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus)
-----------------------------------
• vastaa leirirakennelmista (teltat, teltta-alustat, telineet ym.)
• osallistuu leirialueen hygieniasta huolehtimiseen
• vastaa tarvittavista huoltotoimenpiteistä (esim. kottikärryjen renkaanvaihdot ym.)
• arvioi ulkopuolisen huoltotoimenpiteiden tarpeen
• hoitaa tarvittavat hankinnat yhteistyössä leirinjohtajan ja ohjelmapäällikön kanssa
• vastaa leirin kuljetuskalustosta ja toimii huoltoauton ensisijaisena kuljettajana
• osallistuu muun palvelutiimin tehtäviin tarpeen mukaan
• avustaa ohjaajia oman tehtävänsä puitteissa
• osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
• pystyttää ja purkaa leirillä tarvittavia rakennelmia
• osallistuu leirialueen puhtaanapitoon ja siivoukseen
• huolehtii leirin paloturvallisuudesta
• hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
• Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
• palkkaluokka Kiljavan Leirikesällä G16B, katso palkkaesimerkit verkkosivuiltamme

Edellytämme tehtävään hakevalta vähintään 18 vuoden ikää ja B-luokan ajokorttia (vähintään 1 vuoden ajokokemus). Eduksi katsomme halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Yli 18-vuotiaat työntekijät palkataan pääsääntöisesti 7–9 viikoksi leirikauden ajalle 7.6.2021–7.8.2021 tai erikseen sovitusti.

Työaika on keskimäärin 34–40 h / vko, vaihteluväli 34–48 h / vko. Peruspalkan lisäksi maksetaan työajasta ja tehtävästä johtuvia lisiä. Tyypillisimmillään yhdellä viikolla on työjaksosta riippuen 4–5 työpäivää (kokonaista tai osan päivää kestävää) ja 2–3 vapaapäivää.

Yöleirien työntekijöiden on mahdollista yöpyä leirillä. Leirikeskus tarjoaa puitteet peseytymiseen, vapaa-ajan viettoon, ulkoiluun ja muihin perustoimiin. Lähes jokainen henkilökuntamme jäsen valitseekin majoittumisen leirikeskuksessa.


Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on ke 20.1.2021. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, niin haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti viikoilla 5–7 ja valinnat ilmoitetaan viimeistään viikolla 10.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Viivi Harinen (viivi.harinen@leiri.fi, p. 050 409 5174) ja Leirikesän toimisto (toimisto@leiri.fi, p. 09 8865 1280).Oletko sinä maailman parhaiden lastenleirien tekijä? 🤗
» Jätä meille työhakemus, niin otetaan selvää!


=====================
Leirikesä ry on ehkäisevän lastensuojelun järjestö, jonka toimintamuotona ovat avoimet lastenleirit. Erilaisille yö- ja päiväleireillemme osallistuu vuosittain noin 4 500 lasta ja nuorta. Työllistämme leirityöhön vuosittain noin 230 kausityöntekijää. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat STEA, useat kunnat sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa #vkd21 @vastuullinen_kesaduuni
Www

https://www.leiri.fi/tietoa-meista/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat-kiljavan-leirikesalla.html

Jaa ilmoitus