Opiskelijatöihin.fi

LIFA Air

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
24.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Espoo 02130, ESPOO

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting, milla.saari@atalent.fi

Tuotantotyöntekijöitä hengityssuojainten valmistukseen

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Henkilöstövuokraus / Määräaikainen 4kk, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua
Haettu tausta: Tekninen koulutustausta sekä hieman kokemusta teollisuuden alalta
Työaika: 37,5 h/vko, kolmivuorotyö
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, tammikuu 2021
Sijainti: Espoo
Muuta: Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta
Haku-DL: 24.1.2021

Lifa Air- Puhtaan ilman johtava asiantuntija

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Hengityssuojainten tuotanto Suomessa on käynnistynyt menestyksekkäästi, ja nyt etsimmekin lisävahvistusta Lifa Airin tehtaalle Espooseen! Etsimme tehtävään useita huolellisia, tarkkoja ja teknisesti taitavia Tuotantotyöntekijöitä.

Tulet työskentelemään pääasiassa tuotantolinjan automatisoitujen koneiden kuskin tehtävissä. Toisin sanoen, huolehdit siitä, että tuotantolinjan koneet toimivat asianmukaisesti ja vastaat siitä, että tuotteiden laatu vastaa Lifa Airin hengityssuojainten laatuvaatimuksia. Tehtävässä pääset laittamaan näppärät kätesi saveen: valvot ja varmistat tuotteiden laatua tarvittaessa tarkistamalla koneiden säätöjä ja asetuksia sekä tekemällä tarvittaessa vianmäärityksiä tai muita huoltotehtäviä. Tässä tehtävässä pääset antamaan oman työpanoksesi tuotantoprosessin käynnissä pitämiseen, jotta hengityssuojaimet eivät pääse loppumaan Suomesta nyt eikä tulevaisuudessa.

Työtehtävät pähkinänkuoressa:
- Tuotantolinjan kuskin tehtävät sekä tuotteiden laadunvarmistus
- Muut tehtaan tehtävät esim. logistiikan ja varastonhallinnan tehtävät ja raaka-ainetuotannon tehtävät sekä tuotteiden pakkaaminen
- Toistaiseksi työtä tehdään kolmessa vuorossa (7-15, 15-23, 23-07). Yhtä vuoroa tehdään viikko kerrallaan ja työt sijoittuvat arkipäiville.

Lifa Airin modernit tuotantolinjastot ovat lähes täysautomatisoituja ja niissä hyödynnetään esimerkiksi robotiikkaa ja konenäköä. Tämän vuoksi tekninen näppäryys sekä automaatiotekniikan ja/tai tuotantokoneiden tuntemus ovat tehtävässä erityisen hyödyllistä. Lifa Airin tehdas ei sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus helpottavat töihin kulkemista.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa tai muuta kautta hankittua teknistä näppäryyttä esim. koneiden ja automaatiotekniikan parista
- Fyysistä kuntoa ja oma-aloitteisuutta suoriutua toimeliaasta työtehtävästä
- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Valmiutta sitoutua kolmivuorotyöhön ja joustavuutta työvuorojen suhteen
- Moitteetonta taustaa (työntekijöille tehdään turvallisuusselvitys)
- Sujuvaa suomen kielen suullista osaamista

Tarjoamme sinulle:
- Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
- Työnkierron, mikä mahdollistaa osaamisesi monipuolisen kehittymisen
- Mahdollisuuden jatkaa tehtävässä määräaikaisen työsuhteen jälkeen vakituisena työntekijänä
- Mielenkiintoiset urakehitysmahdollisuudet esim. esimiestehtäviin

Kyseessä on täysipäiväinen ja määräaikainen vuorotyö, joka alkaa joustavasti lokakuussa. Vaikka kyseessä on aluksi määräaikainen pesti, näyttämällä kyntesi tässä tehtävässä on Lifalla tarjota jatkoa työsuhteellesi määräaikaisuuden jälkeenkin. Tässä tehtävässä työllistyt alkuun Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä.

Mikäli olet oikea henkilö pelastamaan maailman, jätä hakemuksesi ja CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 24.1.2021 mennessä täällä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/71324/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/. Hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Manager Milla Saarelta (milla.saari[ät]atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus