Opiskelijatöihin.fi

Aalto EE

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.1.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
17.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Runeberginkatu 14-16 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Coordinator

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki
Toivottu aloituspäivämäärä/ajankohta: Helmikuu-maaliskuu 2021
Haku-DL: 17.1.2021

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon. Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.

Aalto EE etsii nyt organisointikykyistä, palveluhenkistä ja hyvästä asiakaskokemuksesta innostuvaa Koordinaattoria! Tässä roolissa tavoitteenasi on luoda asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa, sekä olet myös mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana. Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät.

Etsimämme koordinaattori on työskentelyotteeltaan tarkka, toimeentarttuva ja joustava. Sinulla on tarkka silmä yksityiskohdille, sekä hyvät projektinhallintataidot; kiireenkin keskellä hallitset useat kokonaisuudet ja työsi jälki on laadukasta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan paljon erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat tärkeässä roolissa. Tarvitset myös digitaalista näppäryyttä, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään digitaalisen oppimisympäristön sekä erilaisten online-ratkaisujen parissa. Olisikin hienoa, jos sinulta löytyisi jo osaamista erilaisista online-alustoista sekä hyvää kykyä ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita!

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. yo-merkonomi tai tradenomi
- Innostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- Erittäin hyvää digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä
- Tarkkuutta - sinulla on silmää sekä hyvänlaatuiselle tekstille, että pienille yksityiskohdille
- Muutaman vuoden työkokemusta asiakaspalvelu- tai assistentin tehtävistä sekä projektien hallinnasta
- Valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
- Innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskennellen projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa

Kuulostaisiko tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 17.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/71335/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös alustavan palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Aalto EE:n Project Manager, Team Lead Tia Laaksoon puhelimitse (0443000213) ti 12.1.2020 klo 14-15 ja to 14.1.2020 klo 9-10. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Tavoitat minut parhaiten puhelimitse perjantaina 8.1 klo 11.00-12.00 tai perjantaina 15.1 klo 13.00-14.00. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus