Opiskelijatöihin.fi

Aalto EE

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
17.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Runeberginkatu 14-16 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Aalto EE: Coordinator Trainee

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen 8kk
Sijainti: Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki
Toivottu aloituspäivämäärä/ajankohta: Helmikuu-maaliskuu 2021
Haku-DL: 17.1.2021

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon. Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.


Aalto EE etsii nyt reipasta, palveluhenkistä ja oppimishaluista Koordinaattoriharjoittelijaa! Tavoitteenasi on taata asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä, aluksi avustavassa roolissa ja kokemuksen karttuessa itsenäisesti, yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa. Olet mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana.

Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät. Tarvitsetkin siis digitaalista näppäryyttä, sillä tässä tehtävässä pääset työskentelemään digitaalisen oppimisympäristön sekä erilaisten online-ratkaisujen parissa. Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi jo osaamista yhdestä tai useammasta online-alustasta sekä hyvää kykyä ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita. Hakemamme henkilö on myös työskentelyotteeltaan tarkka - sinulta ei jää pienimmätkään yksityiskohdat huomaamatta!

Hakijalta odotetaan:
- Valmista tai loppuvaiheessa olevaa tradenomin tai yo-merkonomin tutkintoa
- Innostusta asiakaspalvelutyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää organisointi- ja priorisointikykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
- Digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä
- Tarkkuutta - sinulla on silmää sekä hyvänlaatuiselle tekstille, että pienille yksityiskohdille
- Valmiutta työskennellä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Kokemus asiakaspalvelusta tai assistentin tehtävistä sekä projektin hallinnasta

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
- Innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
- Mahdollisuuden työsuhteen jatkoon harjoittelun jälkeen

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 17.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/71336/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös alustavan palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Huomioithan, että aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Aalto EE:n Project Manager, Team Lead Tia Laaksoon puhelimitse (0443000213) ti 12.1.2020 klo 14-15 ja to 14.1.2020 klo 9-10. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Tavoitat minut parhaiten puhelimitse perjantaina 8.1 klo 11.00-12.00 tai perjantaina 15.1 klo 13.00-14.00. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus