Opiskelijatöihin.fi

Traakkoni Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
heti

Palkkaus
0e/kk

Haku päättyy
31.1.2021

Työpaikan lähiosoite
etätyö 70101, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jasmin / yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse

PHP-kehitystä

Työtehtävän kuvaus Tarjotaan ohjelmistotekniikan insinööriopiskelijalle harjoittelun tai opinnäytetyön aihe yrityksen oman web-kehitysprojektin parissa.
Pääset kehittämään eteenpäin jo olemassa olevaa sivustoa, ja pääset tutustumaan myös kuinka projekti siirretään tuotantoon.

Projektin laajuus ja sisältö on tarpeen mukaan skaalattavissa harjoittelusta myös opinnäytetyöksi. Tämä soveltuu halutessasi myös osa-aikaiseksi harjoitteluksi varsinaisten opintojen oheen.

Voit olla vasta web-ohjelmoinnin perusteita hankkinut tai jo piakkoin valmistumassa, mutta sinulta puuttuu harjoittelujakso tai opinnäytetyö.
Tarvitset työkalupakkiisi perusteet web-kehityksestä, HTML:stä ja PHP:sta. Hallitset olio-ohjelmoinnin ja sinulla on jonkinlaista tietämystä myös Bootstrapista sekä JavaScriptistä ja sen johdannaisista.
(Siirrä epäileväisyytesi PHP:n suhteen syrjään, ja hyppää mukaan tutustumaan niihin työkaluihin ja frameworkeihin, joita monessa paikallisessa ohjelmistotalossa nykyään hyödynnetään!)
Osaat ottaa kantaa sivustojen ja ohjelmistojen käytettävyyteen mm. heuristisen arvioinnin kannalta.
Sinulta odotetaan itseohjautuvaa ja tunnollista otetta työskentelyyn, koska harjoittelu / opinnäytetyö tehdään kokonaisuudessaan etänä.
Englanninkielisten dokumenttien ja työohjeiden tulkitseminen luonnistuu sinulta hyvin, koska suurin osa dokumentaatiosta on netissä englanniksi.

Pääset syventämään osaamistasi edellämainittujen työkalujen lisäksi myös gitin ja ketterän kehityksen parissa.
Saat työskennellä juuri siihen aikaan kun itse olet parhaimmassa terässä, olkoon se sitten päivällä tai yöllä.
Voit vaikuttaa omalla työlläsi sivuston toimivuuteen ja saat arvokasta käytännön kokemusta web-ohjelmoinnista.
Sinulle annetaan joitain valmiita kehityskohteita, ja osan kehityskohteista saatat löytää itse tekemisen myötä. Kehitystä tehdään myös käyttäjien toiveiden pohjalta.
Uskaliaana pääset aitiopaikalle siirtämään projektia aiemmasta versiosta uudempaan. Mikäs sen parempaa, kuin kääriä hihat ja päästä tutustumaan, kuinka paljon eri versioiden välillä onkaan tapahtunut muutoksia?

Harjoittelu on palkaton, ja työ tehdään kokonaisuudessaan etänä. Hyvälle tekijälle voi poikia palkallista työtä tulevien projektien parissa tai suosittelut yhteistyökumppaneille heidän etsiessään hyviä tekijöitä.

Kerro itsestäsi jotain. Kuka olet, mitä teet, mistä olet kiinnostunut? Mitä osaat, ja missä haluaisit kehittyä? Mitä haluaisit tietää projektista lisää, ja miksi tämä projekti sopisi (tai ei sopisi) sinulle? Vai olisitko kiinnostunut tietämään, olisiko Traakkonilla tai sen yhteistyökumppaneilla tarjota mitään muuta?

Yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen traakkoni@gmail.com. Puheluihin ei vastata.

Traakkoni Oy on kuopiolainen vuonna 2019 perustettu ohjelmistoyritys.
Www

https://www.traakkoni.fi

Jaa ilmoitus