Opiskelijatöihin.fi

Mikroväylä

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
24.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Lohikoskentie 16 40320 , Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400 495 946)

(Junior) Ohjelmistokehittäjä

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Sijainti: Jyväskylä
Haku-DL: 24.1.2021

Mikro-Väylä Oy on 1980-luvulla toimintansa aloittanut perheyritys. Olemme kansainvälisestikin merkittävä kirjastoautomaation valmistaja. Mikro-Väylä Oy suunnittelee ja valmistaa Bookmatic-automaatteja lainaamiseen ja lajittelevaan palautukseen sekä RFID-lukijoita ja -antenneja. Olemme ylpeitä omasta tuotekehityksestämme. Tiimimme koostuu 13 osaajasta Jyväskylässä ja Helsingissä. 2021 alkaen toimintamme kansainvälistyy, jolloin verkostomme ja markkina-alueemme laajenee yhteistyöyritysten myötä.

Mikro-Väylä etsii joukkoonsa Ohjelmistokehittäjää työskentelemään kirjastoautomaatiosovellusten parissa Jyväskylään. Tehtävässä pääset vastaamaan kirjastoissa ja logistiikkakeskuksissa hyödynnettävien Bookmatic-palautusautomaattien ohjelmistokehityksestä. Työsi alkuvaiheessa keskityt nykyiseen ohjelmistoon ja koodikantaan perehtymiseen yhdessä kokeneemman kollegan avustuksella. Tehtävässä kehittyessäsi tulet osallistumaan koko ohjelmistokehityksen elinkaareen, pitäen sisällään uuden ohjelmistoalustan sekä käyttöliittymän suunnittelua ja toteutusta, uusien ominaisuuksien kehitystä ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjä, joka on päässyt hyödyntämään ohjelmointitaitojaan esimerkiksi opinto- tai harrastusprojekteissa. Olet esimerkiksi valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa tietoteknisistä opinnoista. Perehdytämme sinut käytössämme olevaan ohjelmistoon ja teknologioihin, mutta toivomme sinulta perusymmärrystä ohjelmoinnista, .NET ympäristöstä ja C# kielestä. Etsimme erityisesti alasta ja automaatioratkaisuista kiinnostunutta henkilöä, jolla on oppimishalua ja uteliaisuutta tutustua uusiin teknologioihin ja laitteisiin. Persoonana olet itseohjautuva, mutta työskentelet myös mielelläsi tiimissä. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, tarjoamme mahdollisuuden tehdä lopputyön osana työnkuvaasi.

Tarjoamme sinulle:
- Pienen ja tiiviin työyhteisön, jossa pääset mukaan koko ohjelmistokehityksen elinkaareen ja näkemään oman kädenjälkesi laitteissamme
- Työn kirjastoautomaatio-segmentin markkinajohtajalla, jolla on merkittäviä asiakasreferenssejä, kuten Oodi - Helsingin kaupunginkirjasto sekä Pasilan keskuslajittelija
- Matalan ja joustavan työpaikan, jossa ammattitaitoiset kollegat tukevat kehittymistäsi

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja esimerkiksi AMK:sta
- Ohjelmointikokemusta (harrastuneisuuden, työkokemuksen tai kouluprojektien kautta)
- .NET-ympäristön ja C#-kielen tuntemusta
- Aitoa kiinnostusta oppia ja kehittää osaamistaan
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:
- Perusymmärrys automaatiolaitteista
- Pascal, Delphi ja C/C++-kielten osaaminen

Mikäli kiinnostuit ohjelmistokehittäjän tehtävästä Mikro-Väylällä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/71557/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, mahdollisen Github (tai vastaavan)-profiilin ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemuksesi hakujärjestelmän kautta, sillä emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.
Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Mikro-Väylän palvelukseen.

Mikro-Väylästä voit lukea lisää osoitteessa: http://mikro-vayla.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus