Opiskelijatöihin.fi

LEAD Henkilöstöratkaisut

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.2.2021

Palkkaus
ICT-tes(11,98€/h), kielilisä, kannusteet

Haku päättyy
21.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 30 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Minna Vornila puh. 050 3368498

Palveluneuvoja

Työtehtävän kuvaus Palveluneuvoja Joensuu
Kiinnostaako mahtava työpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut Palveluneuvojan tehtävästä!

LEAD hakee Elisalle Palveluneuvojia Joensuuhuun. Työvuoroja voidaan järjestellä joustavasti, joten tehtävä sopii erinomaisesti vaikkapa opintojen oheen.

Palveluneuvojana olet luomassa erinomaisia asiakas- ja ostokokemuksia Elisan henkilöasiakkaille. Tehtävässä vastaanotat asiakkaiden puheluita ja palvelet mahdollisesti myös muissa kanavissa myöhemmin. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Heittäytymiskykysi avulla opit tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.

Tärkeintä tässä työssä on halu tuottaa asiakkaille iloa ja saada hänet tyytyväiseksi. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja suhtaudut ennakkoluulottomasti erilaisiin asiakastilanteisiin. Saat hyvillä kysymyksillä asiakkaan tarpeen selville ja sinulla on nälkää saada asiakkaillemme parhaat palvelut käyttöön. Olet kilpailuhenkinen ja nautit tuloksen tekemisestä.
Tässä työssä pärjäät mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:
- Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelu-/myyntityöstä ja ihmisten parista toimimisesta.
- Olet utelias ja kiinnostunut oppimaan uusia juttuja. Plussaa on, jos olet kiinnostunut digitaalisten palvelujen käyttämisestä.
- Palvelet asiakkaat suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaamisesta on etua.

Saat työhön hyvän perehdytyksen ja työajoissa on mukavaa vaihtelua. Palveluaika on arkisin klo 7.45–18.15 ja lauantaisin klo 9.45–17.00.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa Elisan esimiesten johtamana. Me LEADillä huolehdimme rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi.

Työ alkaa 1.2.2021

Voit hakea tehtävään näppärästi osoitteessa lead.fi 21.1.2021 mennessä. Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Www

https://lead.fi/avoimet-tyopaikat/

Jaa ilmoitus