Opiskelijatöihin.fi

OP

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Gebhardinaukio 1 00510 , Helsinki

Lisätietoja antaa
rekry.hr-palvelut@op.fi, 010 252 4627 (valinta 4)

OP:n valtakunnallinen kesätyöhaku on nyt käynnissä - tarjolla on maanlaajuisesti 500 kesätyöpaikkaa!

Työtehtävän kuvaus OP:n kesätyöhaku on käynnissä – hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Tule ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kesää, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyötehtäviä eri alojen ja opintojen vaiheissa oleville opiskelijoille maanlaajuisesti.

OP:n kesätyöntekijä

Haemme maanlaajuisesti satoja kesätyöntekijöitä monipuolisiin eri tehtäviin OP:n keskusyhteisöön, paikallisiin osuuspankkeihin sekä Pohjola Sairaalaan.

Lisätietoa tarjoamistamme kesätyömahdollisuuksista ja tehtäväkohtaiset kesätyöilmoitukset löydät kesätyösivustoltamme osoitteesta https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä menestymisessä.

Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, jonka me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla.

Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Tarkemmat tehtäväkohtaiset osaamisvaatimukset ja kuvaukset löydät kesätyösivustomme työpaikkailmoituksista.

Monta hyvää syytä hakea!

Työskentelet tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Tästä eteenpäin

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, käy tutustumassa kesätyötarjontaamme ja avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI ja hae mukaan viimeistään 31.1.2021 mennessä.

Tarkemmat kuvaukset hakuprosessin vaiheista ja aikataulusta löydät tehtäväkohtaisilta työpaikkailmoituksilta. Mikäli olet kiinnostunut useammasta kesätyötehtävästämme, niin lähetäthän niihin tehtäväkohtaisesti kohdistetut hakemukset.

Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyötarjontaamme liittyen, niin OP:n rekrytiimi antaa sinulle mielellään lisätietoja puhelimitse 010 252 4627 (valinta 4) tai sähköpostitse rekry.hr-palvelut@op.fi.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tarkastamme valituilta henkilöiltä luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
Www

Jaa ilmoitus