Opiskelijatöihin.fi

Attendo Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
01.05.2021, sopimuksen mukaan

Palkkaus
Yksityisen sosiaali- ja terveysalan tes.

Haku päättyy
15.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Ruoritie 1 8016, Joensuu

Lisätietoja antaa
Rekrytointikoordinaattori Henna Väkeväinen, p.044 494 0303

Kesätyö Attendolla

Työtehtävän kuvaus Tarjolla on 1000+1 kesätyöpaikkaa ympäri Suomen! Tästä voit hakea Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueen kesätyöpaikkoja. Tarjoamme kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, hoitoalan opiskelijoille tai muille opiskelijoille. Tarjoamme sinulle mielekästä ja monipuolista työtä toimivassa ja modernissa työympäristössä. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Hakuaikaa on 15.3. saakka mutta täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä - toimithan siis nopeasti! Hakulomakkeeseen pääset sivun alalaidasta.

Haluamme, että viihdyt meillä, siksi sinä voit odottaa meiltä seuraavia asioita:
- Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat kodikkaita.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Kesätyöntekijänä pääset nauttimaan myös työsuhde-eduistamme, joihin kuuluvat esimerkiksi:
- Liikuntaa ja kuluttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin.


LÄHIHOITAJAOPISKELIJAT JA VALMISTUNEET LÄHIHOITAJAT

Tarjoamme lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille monia mahdollisuuksia kesätyöhön ympäri Suomea. Meillä voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Voit siis hyödyntää kesätyötä osana opintojasi. Tehtävässäsi työskentelet alueidemme Attendo-kodeissa. Työ on vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan.

Voidaksesi toimia lähihoitajan sijaisena tarvitset tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto) sekä rekisteröitymisen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Jos olet opiskelija, tarvitset alan opintoja vähintään seuraavasti:
- Vanhat tutkintoperusteet: Hoito ja huolenpito, kasvun tukeminen ja ohjaus sekä kuntoutuksen tukeminen harjoitteluineen suoritettu.
- Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna.

Toimiaksesi lähihoitajan sijaisena, tarvitset em. jaksojen lisäksi suoritettuja opintoja vähintään 2/3 tutkinnosta. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.


SAIRAANHOITAJAOPISKELIJAT JA VALMISTUNEET SAIRAANHOITAJAT

Tehtävässäsi työskentelet alueidemme Attendo-kodeissa. Työ on päivä- tai vuorotyötä tehtävästä riippuen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan. Sairaanhoitajaopiskelijana voit sijaistaa esim. lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa riippuen opiskelujesi vaiheesta.

Voit tulla tekemään perushoitotyötä, kun olet suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot ja harjoittelun. Sairaanhoitajan sijaisena toimimiseen tarvitset alan opintoja vähintään 140 op. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Www

https://www.attendo.fi/yksikot/?locale=Joensuu&locale=Liperi

Jaa ilmoitus