Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti / Suomi Camping Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti touko-kesäkuussa

Palkkaus
450€ / kk

Haku päättyy
5.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jenna Julkunen / 017 473 000

Vastaanoton harjoittelija ja /tai vastaanoton esimiesharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 87 eritasoista mökkiä, 266 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola, kesäteatteri ja -kauppa sekä välinevuokraamo. Haemme mahtavaan porukkaamme vastaanottoon kesän ajalle 1-2 harjoittelijaa iloisista, ahkerista, kielitaitoisista (vähintään suomi ja englanti), joustavista ja työtä pelkäämättömistä opiskelijoista. Tarjoamme nuorekkaan, rennon, viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön, jossa pääsee kehittämään kielitaitoa ja kartuttamaan monipuolista työkokemusta matkailualalta.

Etsimme perusharjoittelua suorittavaa harjoittelijaa vastaanoton työtehtäviin, joihin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus, myyntipalvelun tehtävät, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Lisäksi haemme syventävään harjoitteluun henkilöä, jonka työtehtäviin kuuluu pääosin edellä mainitut vastaanoton tehtävät, mutta lisäksi myös vastaanoton vastaavan avustavia tehtäviä mm. markkinointiin, laskutukseen, työvuorosuunnitteluun ja käytännön organisointiin liittyen. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Harjoittelu alkaa sovitusti touko-kesäkuussa. Harjoittelukorvaus on 450e/kk.
Harjoittelijaksi voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Voit halutessasi liittää kuvan mukaan.
Hakemukset toimitetaan 5.3.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi.
Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 12.3.2021 mennessä.

Www

http://www.visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus