Opiskelijatöihin.fi

Suomen Metsämuseosäätiö sr

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
05/2021

Palkkaus

Haku päättyy
7.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Lustontie 1 58450, PUNKAHARJU

Lisätietoja antaa
Päivi Ronkanen, 050-3204071

Museo-opas

Työtehtävän kuvaus Kesätöitä Lustossa
Haluatko ensi kesänä kehittää kielitaitoasi ja saada vaativaa asiakaspalvelukokemusta metsä-, museo- ja matkailualalta tulevaisuuttasi ajatellen?

Lusto – Suomen Metsämuseo on Punkaharjulla toimiva valtakunnallinen metsäkulttuurin vastuumuseo, vireä metsäalan tieto-, näyttely- ja tapahtumakeskus sekä merkittävä matkailukohde. Lusto on avoinna ympäri vuoden. Vuosittaisesta noin 40 000 kävijästä kolme neljäsosaa vierailee Lustossa kesän matkailusesongin aikana.
Tarjoamme 2–4 kk pitkiä työsuhteita touko–elokuun väliselle ajalle. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu museon lipunmyynnissä sekä Luston Puodissa ja sen yhteydessä toimivassa Punkaharjun matkailuneuvonnassa, ryhmien opastaminen näyttelyissä ja metsäkohteilla, näyttelyvalvonta ja muut avustavat tehtävät.
Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9 – 17.30 välille ja työvuoroja tehdään myös viikonloppuisin. Työjakson ajankohdasta riippumatta osallistuminen kahteen koulutusjaksoon, jotka järjestetään maaliskuussa etänä pe–la 19. – 20.3. ja toukokuussa ma-pe 3. – 7.5., on välttämätöntä. Pyrimme auttamaan asunnon etsimisessä pitkämatkalaisille.
Kesätyöntekijöiltämme edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja paineensietokykyä ja hyvää kielitaitoa, jossa hyvän suomen kielen lisäksi painotetaan englannin, saksan, ruotsin tai venäjän kielen taitoa, myös muut kielet luetaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja erilaisista ryhmänjohtajatehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja monipuolista osaamista. Metsäkulttuurin osa-alueiden tuntemus on eduksi.
Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus sekä CV su 7.2.2021 mennessä osoitteella tai alla oleviin sähköposteihin:

Lusto – Suomen Metsämuseo
Kesätyö
Lustontie 1
58450 PUNKAHARJU

Tiedustelut:
Päivi Ronkanen, 050 320 4071, paivi.ronkanen(at)lusto.fi
Marko Rikala, 044 251 7440, marko.rikala(at)lusto.fi
Www

http://www.lusto.fi

Jaa ilmoitus