Opiskelijatöihin.fi

Jemma Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sovittavissa

Palkkaus
Harjoittelu

Haku päättyy
31.8.2021

Työpaikan lähiosoite
Etätyö 00150 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Daniel / 050 311 0777

Sovelluskehittäjä

Työtehtävän kuvaus Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaan kestävämmän kulutuksen suuntaan? Kiinnostaako kiertotalous, second hand -markkinat, vertaislainaaminen, mobiiliapplikaatiot, backendin rakentaminen ja suunnittelu? Etsitkö harjoittelupaikkaa, jossa voit oppia uutta alan huipuilta samalla tietäen, että työpanoksellasi voit aidosti olla kitkemässä järjetöntä luonnonvarojen ylikuluttamista? Tervetuloa Jemman tiimiin!

Rakennamme sovellusta, jonka avulla jokainen meistä pystyy hallinnoimaan tavaraomaisuuttaan, mutta ennen kaikkea muuttamaan sen helposti rahaksi! Tavaraomaisuuden hallintaan liittyy lisäksi tavaroiden vertaislainaaminen, joka viimein tulee lyömään läpi ratkaisujemme avulla.

Tehtävänimike: Etsimme nyt periksiantamatonta ohjelmistokehittäjää / kehittäjiä.

Vastuualueet: Osaamistasostasi ja halustasi oppia uutta riippuen meillä on tarjota sinulle runsaasti erilaisia haasteita ratkaistavaksi. Osa tehtävistä on puhdasta puurtamista, osa taas vaatii jo pidemmälle harjaantunutta osaamista erilaisista ohjelmoinnin konsepteista. Olitpa sitten kiinnostunut puhtaasti mobiilista, webistä, backendistä, rajapinnoista tai tietokannoista, meillä on sinulle erittäin mielenkiintoisia tehtäviä tarjottavaksi. Ja mikä parasta, ratkaisusi pääsevät käyttöön kuluttajien jokapäiväisessä elämässä!

Vaadittava profiili: Etsimme eritasoisia tekijöitä mukaan tiimiimme. Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, joten harjoittelujakson jälkeen on mahdollista työllistyä osa- tai kokoaikaiseksi työntekijäksi pysyväksi osaksi tiimiämme. Pidämme kaikki ovet avoimena osaaville, kehittyville ja hyville tyypeille. Pääasia, että olet motivoitunut, itseohjautuva sekä tiedonjanoinen.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, kohtaavatko tarpeemme. Meillä on haku päällä jatkuvasti, joten ole yhteydessä asap!

Kiertotalous terveisin,

Daniel Farzan
CO-Founder
Jemma.io
daniel@jemma.io
050 311 0777
Www

http://jemma.io

Jaa ilmoitus