Opiskelijatöihin.fi

Rainmaker

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Jokaisella liigalaisella on pohjapalkka 10 €/h. Onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla ja keskituntiansio tällä hetkellä on 16 €/h. Parhaat myyjät tienaavat Liigassa kuitenkin huomattavasti tätäkin enemmän!

Haku päättyy
28.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Telitie 1 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Riku Roivainen/0407147994/riku.roivainen@rainmaker.fi

KULUTTAJAMYYJIÄ FORTUMIN LEIJONALIIGAAN

Työtehtävän kuvaus KULUTTAJAMYYJIÄ FORTUMIN LEIJONALIIGAAN

Tule luomaan arvokkaita asiakaskokemuksia Leijonaliigan riveissä ja Fortumin väreissä. Tässä työssä onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni, sillä Leijonaliiga antaa Suomen parhainta myyntivalmennusta ja Fortum tarjoaa maailmanluokan tuotteet.

Tässä työssä on sinulle tarjolla:

Työkokemusta myynti- ja markkinointityöstä energia-alan kuluttujamyynnissä
Työtä tunnetun kuluttajabrändin parissa
Työhön annettava perehdytys ja koulutus, aiempaa kokemusta emme vaadi
Joustavat työajat, jotka mahdollistavat työteon esim.opiskelujen ohessa
Mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen (katso lisää alla)
Palkka joka koostuu 10€/h peruspalkasta ja provisiosta. Meillä vastaavassa työssä ansaitaan keskimäärin 16€/h
TYÖ LEIJONALIIGASSA

Leijonaliiga on mainio mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja ansaita hyvää palkkaa. Aiempaa kokemusta tai näyttöjä myynti tai -kohtaamistyöstä ei välttämättä tarvitse olla, koska taidot opitaan liigassa.

Leijonaliigassa edustamme tunnettua energiayhtiö Fortumia. Kohtaamme asiakkaita, kartoitamme heidän energian käyttönsä tarpeita. Tarjoamme kartoituksen avulla aina sopivimmat puhtaan energian ratkaisut.

Liigan pelikenttänä toimivat Fortumin puhtaan energian avomyymälä Prismalla. Työpaikkasi sijaitsee siis keskeisellä paikalla jossa voit kohdata ihmisiä. Liiga pelaa myös kiertävillä pisteillä messuilla ja tapahtumissa ympäri Suomen kuin myös puhelinlinjoilla.

LEIJONALIIGA YHTEISÖNÄ

Leijonaliiga on yhteisö, jonka ydin on porukassa työskentely, yhdessä menestyminen ja työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Liigassa valmennetaan ihmistä omana yksilönä ja varmistetaan joukkuekaverin onnistuminen. Työssä oppii elämän keskeisiä taitoja jotka auttavat onnistumaan erilaisissa elämäntilanteissa.

Leijonaliiga tekee työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Opit kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä – saaden korvaamattoman määrän kokemusta elämääsi ja myös uusia mahdollisia tavoitteitasi varten.

Lue lisää Leijonaliigasta:

rainmaker.fi/blogi/lei...

www.facebook.com/leijonaliiga/

OPPISOPIMUS

Leijonaliigassa voit suorittaa kaupallisen alan tutkinnon oppisopimuksella. Teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja moni leijaliigalainen on kauttamme suorittanut itselleen tutkinnon. Kysy ja juttele lisää työhönottajamme kanssa.

TYÖSUHDE

Toistaiseksi voimassa oleva provisiotyö. Oppisopimuskoulutettavien kanssa tehdään määräaikainen työsopimus.

TYÖAIKA

Työtä tehdään arkisin osa- tai kokoaikaisesti. Työaika vaihtelee välillä 15-40 tuntia viikossa, kello 10.00 - 20.00 välisenä aikana ja työajat sovitaan tietenkin sinun tilanteeseesi sopivaksi. Tämän lisäksi on mahdollista tehdä töitä viikonloppuisin klo 10.00 - 18.00 välisenä aikana.
Www

https://rekry.rainmaker.fi/jobs/305959-myyjia-fortumille

Jaa ilmoitus