Opiskelijatöihin.fi

Infrap Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
4/2020-5/2020

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.4.2021

Työpaikan lähiosoite
Sotilaankuja 2 B 90130, Oulu

Lisätietoja antaa
Mikko Puhakka 050 321 8400

Tiestömittaaja

Työtehtävän kuvaus Haemme kesätyöntekijöitä töihin kesän 2021 erilaisiin projekteihin. Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden opiskelijoille haalariharjoitteluksi, mutta kaikki hakemukset toki huomioidaan. Tehtäviin koulutetaan, joten alan työkokemus ei ole vaatimuksena. Ajokortti on välttämättömyys ja Tieturvakurssit katsotaan eduksi. Työn kesto on noin 2-5 kk (huhti-lokakuu).
Työhön kuuluu muun muassa erilaisia tiestöllä tapahtuvia mittaustöitä, jotka edellyttävät matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työreissut ovat yleensä useamman päivän pituisia ja suoritetaan työparin kanssa. Työtehtäviä tarjoamme ympäri Suomen ja paikkakunnat tarkentuvat kevään aikana. Tehtäviä on tarjolla ainakin Pohjois-Savon, Kaakkois-Suomen ja Uudenmaan alueilla. Matkakustannukset ja majoituksen tarjoaa työnantaja.
Työtehtävissäsi pääset näkemään kaunista Suomea useilla eri paikkakunnilla ja työskentelemään itsenäisesti työparisi kanssa. Työilmapiirimme on erittäin rento ja henkilöstömme on koko ajan tukenasi koko kesän ajan.

Lähetä ansioluettelosi ja työpaikkahakemuksesi erillisinä liitetiedostoina pdf- muodossa sähköpostiin: mikko.puhakka@infrap.fi 30.4.2021 mennessä. Hakemuksessa olisi hyvä olla jo mainittuna milloin voit aloittaa työt. Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyö, Etunimi Sukunimi, asuinpaikkakunta”
Www

http://www.infrap.fi

Jaa ilmoitus