Opiskelijatöihin.fi

Aalto University Executive Education

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.2.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
2.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Runeberginkatu 14–16 00100 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting, 0405579389, laura.seppa@atalent.fi

Sales Trainee

Työtehtävän kuvaus Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman koulutusinstituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Aalto EE etsii nyt Sales Traineeta kuuden kuukauden trainee-jaksolle. Sales & Customer Value -tiimin jäsenenä tehtävänäsi on myydä Aalto EE:n liikkeenjohdon koulutus- ja kehityspalveluja yksityis- ja yritysasiakkaille, osallistua sisäisiin myynnin kehittämisprosesseihin ja myyntitiimin palavereihin sekä muihin myynnin tuen tehtäviin, kuten prospektointiin. Tehtävän myyntityö painottuu uusasiakashankintaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja monipuolisen työnkuvan. Lisäksi kollegoiksi saat innostavat ja alaan intohimoisesti suhtautuvat tiimikaverit sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynnin saralla haastavien työtehtävien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa. Harkitsemme myös jatkon mahdollisuutta ennen harjoittelun päättymistä.

Trainee-jakso sopii erityisesti opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle, mutta voit myös olla esimerkiksi alan vaihtaja. Trainee-jakso on palkallinen ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5 tilanteesi mukaan. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Aalto EE:n palvelukseen.

Odotamme sinulta:
- Kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan sekä tuloskeskeisyyttä
- Liiketoiminnallista ymmärrystä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi
- Digiosaamista, kuten erilaisten digitaalisten kanavien tuntemista
- Kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutyöstä luetaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä cv:si ja hakemuksesi pdf-muodossa 2.2.2021 mennessä täällä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/72654/create/. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti myyntitaidoistasi sekä siitä, miksi haluat työskennellä juuri liikkeenjohdon koulutuspalveluiden parissa. Toivomme, että ilmoitat myös mahdollisen aloitusajankohdan sekä alustavan palkkatoiveesi tehtävään liittyen.

Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Laura Seppään (laura.seppa[at]atalent.fi tai 0405579389).
Www

Jaa ilmoitus