Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 7.2.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Teknologiateollisuuden TES/Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
7.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Mottikatu 3 75500, Nurmes

Lisätietoja antaa
Mervi Okkonen/050 555 9128

Tuotantotyöntekijä (kesätyö)

Työtehtävän kuvaus BerryGlade Oy on vuonna 2015 perustettu suomalainen pitkäsorvausautomaateilla koneistusalihankintapalveluja tuottava yritys. Teemme tarvittaessa myös kokoonpanot ja autamme tuotekehityksen eri vaiheissa. Mahdollistaaksemme kokonaisvaltaisen alihankintaketjun yhdestä osoitteesta, huolehdimme verkostomme kautta myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Olemme yrittäjä- ja omistajapohjainen yritys ja sitoutuneet korkealaatuiseen palveluun ja toimitusvarmuuteen. BerryGlade Oy noudattaa toiminnassaan sertifioitua ISO9001:2015 laatujärjestelmää. Toimitamme kotimaan lisäksi vahvalla kokemuksella myös ulkomaille. Sijaitsemme Nurmeksessa, Pohjois-Karjalassa.

Etsimme heille kahta reipasta kesätyöntekijää koneistuksen ja tuotannon avustaviin tehtäviin Nurmekseen. 

Toivomme kesätyöntekijöiltä tarkkuutta sekä halua oppia uusia asioita. Tehtävässä menestyminen vaatii kiinnostusta tekniikkaan ja tietotekniikkaan. Aikaisempaa työkokemus alalta ei tarvitse olla, sillä perhdytämme kesätyöntekijät kyseisen työn saloihin. Eduksi katsomme toki kone- ja metallialan koulutustaustan ammatti- tai ammattikorkeakoulusta, mutta yhtähyvin riittää vahva tietotekninen harrastetausta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta sekä tietenkin lomapakkoon täytettä!

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työaika arkisin 2-vuorossa klo 6 - 14 tai 14 - 22. Palkkaus määritellään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta noudattaen ammattitaidon ja kokemuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi www.hrmentor.fi -sivun kautta 7.2.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: Mervi Okkonen arkisin klo 8-16 p. 050 555 9128

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

http://hrmentor.likeit.fi/advert/3997502

Jaa ilmoitus