Opiskelijatöihin.fi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2021

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
31.1.2021

Työpaikan lähiosoite
Pohjolankatu 21 74100, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Tarja Lehtomäki 040-5913045

Lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoitoapulainen

Työtehtävän kuvaus Hei hoitaja ja hoitoalan opiskelija - etsitkö töitä kesälle 2021? Tule meille Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään!

Haemme alalle kouluttautuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia, opintojensa loppuvaiheessa olevia hoitotyön opiskelijoita sekä hoitoapulaisia kesäsijaisuuksiin. Oletko positiivinen ja rohkea tyyppi sekä pystyt itsenäiseen työhön? Meillä pääset toteuttamaan hoitotyötä lähelle asiakasta ja osaksi moniammatillisia tiimejämme kotihoitoon, asumispalveluihin, sisäisiin sijaisiin, psykiatriseen - ja riippuvuusyksikköön tai osastopalveluihin.

Meillä voit tehdä töitä joko yksittäisinä työvuoroina tai useamman viikon tai -kuukauden jaksoissa. Tarjoamamme sijaisuudet ovat eri yksiköissä eri mittaisia.

Hae rohkeasti! Odotamme juuri sinua!

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävään on lain ja asetuksen mukaisesti vaadittava pätevyys sekä Valviran ammatinharjoittamislupa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Kesäsijaisuuden hoitaminen vaatii ajokorttia kotihoidossa työskenneltäessä.
Www

http://www.ylasavosote.fi

Jaa ilmoitus