Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.2.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
26.2.2021

Työpaikan lähiosoite
Mestarintie 1 78200, Varkaus

Lisätietoja antaa
Nora Tawast / krn01@academicwork.fi

Huoltopäällikkö, Caverion, Varkaus

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt huoltopäällikköä Varkauden alueelle nopeatempoisten projektien pariin. Haussa on monitaituri, joka on asiakaspalveluhenkinen, haluaa päästä mukaan hands-on tekemiseen ja on tottunut hallitsemaan monia tehtäviä samanaikaisesti. Hae heti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus
Tässä tehtävässä työskentelet Caverionin asiakaskohteessa taloteknisten projektien työnjohtotehtävissä, huolehtien esimerkiksi asentajien esihenkilötehtävistä, tarjouksien laskemisesta sekä projektien sujuvasta etenemisestä aikataulujen mukaisesti. Tulet työskentelemään monien eri sidosryhmien kanssa, kuten asiakkaiden, rakennuttajien, sisäisten kumppaneiden sekä suunnittelijoiden kanssa.

Tarjoamme
Loistavan mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa vastuuta nopeasti
Mahdollisuuden seurata kansainvälisen yhtiön liiketoimintaa näköalapaikalta
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Projektien hallinta, aikataulutus ja toteutus
Tarjousten laskenta
Esihenkilövastuu projektitiimistä
Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään soveltuva insinöörikoulutus (esim. talotekniikka- tai LVI-insinööri)
Jonkin verran kokemusta työnjohtotehtävistä
Hyvät MS Office taidot (erityisesti Excel)
Ajokortti
Sujuva suomen kielen osaaminen
Etsimämme henkilö on:

Oma-aloitteinen
Rohkea
Yhteistyökykyinen
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Sijainti: Varkaus

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/huoltopaallikko-caverion-varkaus/15049116

Jaa ilmoitus