Opiskelijatöihin.fi

United Founders Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, esim. 1.6.2021

Palkkaus
TES

Haku päättyy
31.3.2021

Työpaikan lähiosoite
Halsuantie 2 00420, Helsinki

Lisätietoja antaa
Timo Huomo, 044 2530 390

Ykköspaikkoja 2-3 rakennusalan opiskelijalle kesälle 2021!

Työtehtävän kuvaus Haku United Foundersin kesätyöpaikkoihin vuodelle 2021 on nyt avattu!

Tarjolla on ykköspaikkoja 2-3 rakennusalan opiskelijalle kesälle 2021. Tänä vuonna haemme kesätyöntekijöitä arkkitehtisuunnitteluun sekä rakennuttamis- ja valvontatehtäviin.

Olet hakemamme tyyppi, jos olet rakentamisen rokkikukko, intohimoinen oppija ja uusien haasteiden rakastaja!

United Founders on tänä vuonna viisivuotissynttäreitään juhliva rakennusalan osaajien yritysyhteisö, joka haluaa olla paras asiantuntija asiakkaalle ja paras työpaikka työntekijälle. Kaikkiaan meitä on jo yli 70.

Tsekkaa kotisivuiltamme (unitedfounders.fi/kesatyo) aikaisempien kesätyöntekijöidemme Juuson (arkkitehtisuunnittelu) ja Markuksen (rakennuttaminen ja valvonta) kuvaukset duuneistaan ja UF:llä työskentelystä! Niistä saat käytännönläheisiä esimerkkejä siitä, millaista on olla kesätöissä United Foundersilla arkkitehtisuunnittelun tai rakennuttamisen ja valvonnan parissa.

Haettavana olevat arkkitehtisuunnittelutehtävät sijoittuvat Helsinkiin ja Kotkaan, rakennuttamis- ja valvontatehtävät puolestaan Helsinkiin.

Helsingin Kannelmäen toimisto on päätoimipisteemme. Kotkan toimipisteemme sijaitsee Karhulassa.

Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@unitedfounders.fi. Mainitse hakemuksessa tehtävä, jota ensisijaisesti haet (arkkitehtisuunnittelu tai rakennuttaminen ja valvonta).

Haku on auki 31.3.2021 saakka.

Lisätietoja:
Ottamalla Instagramimme sekä hashtagin #UFjengi seurantaan pääset tutustumaan meihin helposti ja nopeasti. Facebookista löydät Viikon kasvo- haastattelusarjan, joka esittelee porukkaamme työpöytien ja projektien takana hieman syvällisemmin.

Olemme vastuullinen kesäduunipaikka myös vuonna 2021.

#VKD21
Www

https://www.unitedfounders.fi/

Jaa ilmoitus